1590TL Razer Blackwidow v3 TenKeyLess nasıldır?

Fiyatına göre fena değil. İlla bilindik marka olsun diyorsanız alınır.

Ben klavyeyi Vatan'a gidip satın aldım. Diğer ekipmanlarım da Razer olduğu için Synapse yazılımıyla kasamın fanlarından fareye klavyeye mousepad'e her şeyin rengini yönetebiliyorum. Razer'ın kendi yeşil anahtarlarını kullanıyor. Yazı yazması aşırı keyifli. Mavi anahtarlar kadar sesli değil fakat yine de sesli çalışıyor. Daha yeni olduğundan tuşların yumuşaklığı çok iyi durumda. Uzun kullanımda bu yumuşaklığı ne kadar koruyacak göreceğiz.

Hocam fotoğraflar için ne kadar teşekkür etsem azdır. Gerçekten çok merak ediyordum. Çok çok teşekkürler. Çoktan sipariş verdim bile
İyi kullanmanız dileğiyle.
Mouseniz v2 pro sanırsam.

Hocam fotoğraflar için ne kadar teşekkür etsem azdır. Gerçekten çok merak ediyordum. Çok çok teşekkürler. Çoktan sipariş verdim bile
İyi kullanmanız dileğiyle.
Mouseniz v2 pro sanırsam.
Pro değil düz V2. İşimi görüyor. Çalıştığım yerde elde kalmışlar arasından piyasaya göre bayağı uygun fiyata düşürmüştüm.

Pro değil düz V2. İşimi görüyor. Çalıştığım yerde elde kalmışlar arasından piyasaya göre bayağı uygun fiyata düşürmüştüm.
Anladım. Sizin adınıza sevindim Bende V2 PRO almayı düşünüyordum da o yüzden sorayım dedim.

Anladım. Sizin adınıza sevindim Bende V2 PRO almayı düşünüyordum da o yüzden sorayım dedim.
Tasarım olarak pro modele göre fark var mıdır bilmiyorum ama ben V2'den oldukça memnunum. Ele oturuşu ve dış kaplaması falan güzel hissettiriyor. Öncesinde Rival110 kullanıyordum. Bir sene sonunda bozulduğu için servis ücret iadesi verdi. Rival110'dan da çok memnundum fakat o zamanlar satışta olmadığı için idare etmesi açısından Asus Tuf M3 almıştım. M3 de güzel büyük bir fareydi fakat malzeme kalitesi ele alınca oyuncak fareymiş gibi hissettiriyordu. Ek olarak Asus'un yazılımıyla yıldızım bir türlü barışmıyor. Hem çok kaynak tüketiyor hem de ilk zamanlar fare FPS düşüşüne sebep oluyordu. Sorunun yazılımdan olduğunu öğrenince yazılımsız kullanıyordum mecburen. Razer ekipmanları ve yazılımı şu an tıkır tıkır çalışıyor.

Razer yazılım açısından ciddi anlamda çok üstün bir firma. Razer candır
Hazır alıyorum Pro'sunu alayım istiyorum. Fiyatına değecek bir mouse olduğu belli. Sensörleri piyasadaki en hızlı sensörlerden birisi diye biliyorum. Gerçekten bu zamanda indirimi yakalayınca affetmemek lazım yoksa onlar bizi affetmiyor

Kalite biraz çöp oldu ama hızlıca bu kadar yükleyebildim. Sırf şu ışık uyumu olsun diye Razer fareyle başlayan yolculuk sete dönüştü. Led işine çok kaptırmamak gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…