16.000 TL laptop önerisi

  • Konuyu başlatan m3c
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2B
Bütçe
16.000₺
Casper rezaletinin ardından yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçe en fazla 16.000 TL. Bu bütçe bandında bir laptop önerebilir misiniz? Çoğunlukla oyun için kullanılacak cihaz.
Tulpar t7 V25 bakabilirsiniz hocam.
En iyisi Tulpar 25.1 tercih etmek.

Fiyatı 20.000 TL'ye çıkmasaydı Legion 5 Pro önerirdim.
16000 tl iken pahalı alınmaz diyordun.
 
@Misoju kur sebebiyle nereden bakarsan 8 aylık asgari ücretini bir bilgisayara vermek akıl karı bir iş değil ama yeri geliyor mecburen bilgisayar almak zorunda kalıyorsun.
2018-2019 yıllarında en azından orta sınıfa hitap eden bir ürüne ulaşması daha kolaydı, şimdi ise üzerine 3-5 daha koyup iyi bir şey alayım diye düşünüyorsun.
Teknolojik ürünlerin daha da ulaşılabilir olmasını isterdim.
 
Hayırlı olsun 2500 ₺ zam geldi.
v25.1 kullanıcısı olarak yazıyorum katılıyorum hocam size hayırlı olsun cihaza sallayanlar coktu yok monster şöyle monster böyle plastik kasa düz pro olmayan legionları övenler mi dersin dandik ramli wifi kartı kötü olan sallayan sallayanaydı çok dedik f/p ürün birebir msı diğer modeller gibi değil sadece bu model özelinde kaliteli kaçırmayın diye şimdi o arkadaşları sahneye bekliyorum ne alacaklar acaba bu zamlardan sonra :) :) :)
 
V25.1 kullanıcısı olarak yazıyorum katılıyorum hocam size hayırlı olsun cihaza sallayanlar coktu yok Monster şöyle Monster böyle plastik kasa düz Pro olmayan Legion'ları övenler mi dersin dandik RAM'li Wi-Fi kartı kötü olan sallayan sallayanaydı çok dedik F/P ürün birebir MSI diğer modeller gibi değil sadece bu model özelinde kaliteli kaçırmayın diye şimdi o arkadaşları sahneye bekliyorum ne alacaklar acaba bu zamlardan sonra :) :) :)

Şuanda bile v25.1 F/P cihazı bu özelliklerde ve bu malzeme kalitesinde başka alternatifi yok.
 

Geri
Yukarı