Türkiye soldier Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Kuzenimin önerisiyle kayıt oldum buraya. 16.000TL'yi geçmezse sevinirim. Fiyata monitör dahildir. 144Hz ve IPS olursa sevinirim. Kuzenimin önerdiği arkadaşları etiketliyorum ilgilenirlerse çok mutlu olurum. @Emma Stone @xXenom @messinicocugu
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Kuzenimin önerisiyle kayıt oldum buraya. 16.000TL'yi geçmezse sevinirim. Fiyata monitör dahildir. 144Hz ve IPS olursa sevinirim. Kuzenimin önerdiği arkadaşları etiketliyorum ilgilenirlerse çok mutlu olurum. @Emma Stone @xXenom @messinicocugu
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.577 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir hocam.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir hocam.
4f75746973 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 239 11 Temmuz 2022 #3 Kaan4352 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Arkadaş IPS panel istemiş.
Kaan4352 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Arkadaş IPS panel istemiş.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.577 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Saint0 dedi: Arkadaş IPS panel istemiş. Genişletmek için tıkla... Görmemişim kusura bakmayın başka bakıyorum hemen. AOC 24G2U Monitör 23.8'' 144 Hz 1 ms (HDMI + Display) Freesync FHD IPS Fiyatı - Trendyol AOC 24g2u 24" 1ms 144hz Hdmı/dp/vga Full Hd Gaming (OYUNCU) AMOLED Monitör AOC-24G2U yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sepetist.com Asus TUF VG24VQE 23.6 1ms 165Hz FHD FreeSync Kavisli Gaming Monitör: İdeal Oyun Deneyimi Mükemmel oyun deneyimi için tasarlanmıÅ, ultra hızlı tepki süresi ve FreeSync teknolojisi ile donatılmıÅ, kavisli bir ekran. www.sepetist.com Aslında bu çok daha iyi olur monitör olarak ama IPS olmadığı için öneremiyorum ama düşünebilirsiniz.
Saint0 dedi: Arkadaş IPS panel istemiş. Genişletmek için tıkla... Görmemişim kusura bakmayın başka bakıyorum hemen. AOC 24G2U Monitör 23.8'' 144 Hz 1 ms (HDMI + Display) Freesync FHD IPS Fiyatı - Trendyol AOC 24g2u 24" 1ms 144hz Hdmı/dp/vga Full Hd Gaming (OYUNCU) AMOLED Monitör AOC-24G2U yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sepetist.com Asus TUF VG24VQE 23.6 1ms 165Hz FHD FreeSync Kavisli Gaming Monitör: İdeal Oyun Deneyimi Mükemmel oyun deneyimi için tasarlanmıÅ, ultra hızlı tepki süresi ve FreeSync teknolojisi ile donatılmıÅ, kavisli bir ekran. www.sepetist.com Aslında bu çok daha iyi olur monitör olarak ama IPS olmadığı için öneremiyorum ama düşünebilirsiniz.