16.500 TL 3070 sistem önerisi

Kasa değişirse alınır.

Hazır olursa iyi olur benim için herhalde

yanlış konu herhalde .d

toplamayı pek bilmiyorum

Rtx 3070 li 32 - 64gb bir sistem bulmak istiyorum önerebileceğiniz birşey var mı? amd 3700x olursa da olabilir
Oyun amaçlı bir kasa olacaksa, 64 GB tamamen şov. 16 GB dahi oyun için yeticektir. GameGaraj'dan bakabilirsiniz. Özelleştirip alabileceğiniz güzel hazır sistemler mevcut.

Yurt dışından alınan ASUS ürünün Türkiye'deki ASUS şubesinde garantisi olur mu?

Uluslararası garantisi varsa Türkiye'de çalışacağını sanmam büyük ihtimalle aldığınız ülkedeki servise göndermeniz gerekebilir. Tabi hiç denemedim servise de bağlı.

Rtx 3070 li 32 - 64gb bir sistem bulmak istiyorum önerebileceğiniz birşey var mı? amd 3700x olursa da olabilir.gamegaraj veya itopyadan bir sistem tavsiyeniz yok mudur?
32 GB ram'i özel bir sebep için mi istiyorsunuz? Şuan oyun oynamak için çok gerekli değil gibi. Ona ayrılacak bütçeyle diğer parçaları daha iyi seçebilirsiniz çünkü. İlerde de Ram'ler için standart 32 olunca ram'leri upgrade edersiniz.
Kasa değişirse alınır.
Evet kasa ve PSU ayrı olarak seçilebilir, katılıyorum.

bilgisayar almaktaki amacım hem oyun oynamak hemde oyun oynarken belki video çekebilirim diye düşünüyorum ondan dolayı 32 istiyorum.Önerebileceğiniz bir sistem yokmudur?

bilgisayar almaktaki amacım hem oyun oynamak hemde oyun oynarken belki video çekebilirim diye düşünüyorum ondan dolayı 32 istiyorum.Önerebileceğiniz bir sistem yokmudur?
Hocam video çekmek ile 32 GB RAM'in pek de bir alakası yok. 8 GB RAM, RX 570 ile 1080p60 kayıt alabiliyorum. Siz düşünün yani. Buyrun kendi videolarımdan bir örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim al bunu sonradan ram eklersin.

Normalde çok güzel sistem toplanır ancak piyasada ekran kartı yok malesef. Toplanmış sistemlerle ilgili de benim önerebileceğim tek sistemi zaten size önerdim. Kasayı değiştirdikten sonra ona Ram ekleyerek alabilirsiniz.

bu alınır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…