Gamers Arena Sangal Kraken Intel Core I3 12100F 16GB DDR4 480GB SSD 8GB RTX3060 Freedos Gaming Desktop özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Daha iyi kasalar varsa ben de değerlendirmek isterim bu bütçede kasa arıyorum.
Gamers Arena Sangal Kraken Intel Core I3 12100F 16GB DDR4 480GB SSD 8GB RTX3060 Freedos Gaming Desktop özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Daha iyi kasalar varsa ben de değerlendirmek isterim bu bütçede kasa arıyorum.
Bütçeyi artırabilme şansınız var mı ? Ona göre daha güzel öneriler yapılabilir ya da ekran kartını 2.el alıp sistemi sıfır toplarsanız daha güzel bir şeyler çıkabilir.
Bütçeyi artırabilme şansınız var mı ? Ona göre daha güzel öneriler yapılabilir ya da ekran kartını 2.el alıp sistemi sıfır toplarsanız daha güzel bir şeyler çıkabilir.
18k bulabileceğimiz şeyler kısıtlı birşeylerden feragat edecek arkadaş.. ya psu sundan ya anakartından ya ssd den birşeylerden kısılıyor ekran kartını 4060 koyacağız derken.. amd sistem de önerebilirim ama 6600 ekran kartı olur
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.