16 GB RAM sistem kullanılabilir 7 GB olarak gözüküyor

wurdev0LL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bugün bilgisayarıma ek olarak 8 GB RAM takviyesi yaptım. Bilgisayarı açtım sorunsuz açılıdı, RAM'leri kontrol ettiğimde bellek miktarı 16 GB ama kullanılabilir miktar hala eskisi gibi 7,08 GB. RAM'ler uyumsuz mu oldu acaba?
Aldığım RAM: Kingston 8 GB DDR4 3200 MHz.

Merhaba, bugün bilgisayarıma ek olarak 8 GB RAM takviyesi yaptım. Bilgisayarı açtım sorunsuz açılıdı, RAM'leri kontrol ettiğimde bellek miktarı 16 GB ama kullanılabilir miktar hala eskisi gibi 7,08 GB. RAM'ler uyumsuz mu oldu acaba?
Aldığım RAM: Kingston 8 GB DDR4 3200 MHz.
İnternette biraz araştırsanız daha çabuk çözüm bulabilirdiniz ama neyse. Burayı meşgul etmeyi sevenler var tabii. Buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows + R yapıp "MSConfig" yazın. Üst kısımdan "önyükleme"'ye girip "gelişmiş seçenekler"e basın ve bellek üst sınırı ayarını kapatın.

Çözülürse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Sadece yeniyi tak.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Windows + R yapıp "MSConfig" yazın. Üst kısımdan "önyükleme"'ye girip "gelişmiş seçenekler"e basın ve bellek üst sınırı ayarını kapatın.

Çözülürse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Sağ olun teşekkürler.

İnternette biraz araştırsanız daha çabuk çözüm bulabilirdiniz ama neyse. Burayı meşgul etmeyi sevenler var tabii. Buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burayı meşgul etmek derken, sosyal zaten sorulara cevap bulmak için var. En doğru, en kısa, en güvenilir yöntemi burada bulacağıma emin olduğum için konuyu buraya açtım. Değerli zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı