16 GB RAM'den kullanılabilir 12, 7GB olarak gözüküyor

Kullanılabilir, adı üstünde. Diğer kısım bir şekilde kullanılmış ya da ayrılmış. Görev yöneticisinde performans sekmesinde bellek kısmında sağ üstte 16 GB yazıyorsa, onun altındaki sayının kaç olduğuna bakmanız gerek.
15,9 veya yakın bir sayı ise sorun yok. Konudaki bazı kişilerinki gibi 13 gibi bir şey ise APU kullanma ihtimaliniz göz önüne alınabilir. Onun hakkında bir şey söylememişsiniz.

Bahsettiğim kısım bende 15,9 ama kullanılabilir 11,4. Çünkü diğer kısım kullanılıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 62
Artı -1 Eksi
Şimdi yanlış anlaşılma oldu diyeceğim. Ama olmadı. Çünkü kardeşimin sistemi diye belirtmediniz. Ama yine de cevap verdiğiniz için teşekkürler. Çünkü kimsenin adının "yalancıya" çıkmasını istemem. İyi sosyaller.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Daha yeni yazıyorum fakat burada yalan bilgi kaynıyor, kesinlikle normal değil sistem kendine bu kadar çok ayırmamalı 16 GB RAM varsa 32MB kullanmalı, ben 8 GB RAM kullanıyorum ve sistem kendine 8MB kendine RAM ayırıyor. RAM'i çıkart sonra sarı pinlerini silgi ile geç. Bende de aynı sorun vardı 8 GB yerine 4 GB kullanıyordu sarı pinlerini silgi ile geçersen düzelecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı