debloat nedir hocamBence normal standart win 11 zaten 4 küsür filan ram harcıyor. Tarayıcıda 1-2 gb harcar tamam. Sisteme debloat yapmanı öneririm.
debloat nedir hocamBence normal standart win 11 zaten 4 küsür filan ram harcıyor. Tarayıcıda 1-2 gb harcar tamam. Sisteme debloat yapmanı öneririm.
hocam oyunlarda felan sıkıntı çıkartıyor gibi hissediyorum oyun oynarken kullanımı %90 a felan çıkıyorNormal diyebilirim 10 Pro kullanıyorum bende 6,2 GB kullanıyor seninkide 11 Home için normal diyebilirim.
Hocam oyunlarda falan sıkıntı çıkartıyor gibi hissediyorum oyun oynarken kullanımı %90'a falan çıkıyor.
hocam arka planda uygulama çalışmıyor şuam.Arka plan uygulamalarını kapat ayarlardan.
hocam yüksek sistemli oyunlarda oluyor bu olay benim kafama takılan olay kullanılabilir RAM neden 16GB değilde 7GB oluyor. Yoksa normal olarak öyle mi olması gerekiyorNeler oynuyorsunuz mesela?
Hocam arka planda uygulama çalışmıyor şuam.
Hocam yüksek sistemli oyunlarda oluyor bu olay benim kafama takılan olay kullanılabilir RAM neden 16 GB değil de 7GB oluyor. Yoksa normal olarak öyle mi olması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.