İşletim sisteminiz ney16 GB RAM kullanıyorum fakat kullanılabilir alan 5, 7GB olarak gözüküyor bu bir sıkıntılı durum mu?
Bir sıkıntı var gibi hissediyorum PC'yi alalı 1 sene olmadı sürekli böyle kullandım bunun bir çözümü var mı yoksa bu normal bir durum mu?
Bilgisayar cins ve sistemi yazmalısın. Akıllı telefonda cihaz bakımı ayarından Ram (hafıza) temizlik ister arka planda gereksiz çalışanlar silinir uygulamalar silinmez. Buna göre düşün.16 GB RAM kullanıyorum fakat kullanılabilir alan 5, 7GB olarak gözüküyor bu bir sıkıntılı durum mu?
Bir sıkıntı var gibi hissediyorum PC'yi alalı 1 sene olmadı sürekli böyle kullandım bunun bir çözümü var mı yoksa bu normal bir durum mu?
Windows 11 homeİşletim sisteminiz ney
16 GB RAM kullanıyorum fakat kullanılabilir alan 5, 7GB olarak gözüküyor bu bir sıkıntılı durum mu?
Hocam arkada program kullanıyorsa ondandır16 GB RAM kullanıyorum fakat kullanılabilir alan 5, 7GB olarak gözüküyor bu bir sıkıntılı durum mu?
Bir sıkıntı var gibi hissediyorum PC'yi alalı 1 sene olmadı sürekli böyle kullandım bunun bir çözümü var mı yoksa bu normal bir durum
hocam oyunlarda bellek %85-%90 a kadar çıkıyor kullanımı fakat kullanılabilir alan sürekli aynı 16GB ram ın tamamını almıyor diye düşünüyorumÇalışan programlar kullanıyor işte.
Hocam arkada program kullanıyorsa ondandır
hocam arkaplanda bilgisayarın kendi sistemleri ve google açık sadece yeni attığım görselde o şekilde.Neler kullanıyorsun arka planda mesela bunlar olmadan direk normal demek saçma olur boşta böyle ise sıkıntı mesela?
Hocam oyunlarda bellek %85-%90'a kadar çıkıyor kullanımı fakat kullanılabilir alan sürekli aynı 16 GB RAM'ın tamamını almıyor diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2460956hocam şu an arka planda Google ve diğer bilgisayar bileşenleri duruyor. Bu değerler normal mi herhangi bir uygulama açık değl.
Hocam arka planda bilgisayarın kendi sistemleri ve Google açık sadece yeni attığım görselde o şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.