16 Mbps internette Steam 0 KB ile indiriyor

DARKNESS001

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi indirme hızım çok fazla düşük, bunu nasıl çözebilirim? İnternete bağlantısı olan bütün cihazların bağlantısını kesmeme rağmen böyle bir sorun var.

1718385254224.png

İnternet hızı bu şekilde.

Bu link Steam'de internet hızını gösteriyor. ayrıca arada indirme 0'a düşüp geri yükseliyor. bunu düzeltecek çözüm öneriniz var mı?

Steam > Ayarlar > İndirmeler > İndirme bölgesi Ukrayna falan seçebilirsin İstanbul çok yoğun oluyor ben alabildiğim en yüksek hızı Ukrayna'dan alıyorum.

Steam > ayarlar > indirmeler > indirme bölgesi Ukrayna falan seçebilirsin İstanbul çok yoğun oluyor ben alabildiğim en yüksek hızı Ukrayna'dan alıyorum.

Memleketini değiştir Steam'de düzelir.(indirmede).

Maalesef işe yaramadı Ukrayna'nın bütün şehirlerini denedim ama sonuç aynı Epic Games'te bile daha hızlı indiriyorum çok garip ayrıca ilk güzel gidiyor daha sonrasında yavaş yavaş düşerek vidodaki hali alıyor ve dün saat 01.00 da başlamış olduğum indirme bugün 21.47 de toplam 23,3 GB indirmiş bulunmaktadır(indirdiğim oyun 50 GB) artı olarak acaba bu oyunu USB'ye indiriyorum onunla bir ilgisi olabilir mi?

Son düzenleme:
Çözebildin mi aynısını yaşıyorum çözemedim aylardır.

Ben USB ile indirdiğimden dolayı böyle bir şey yaşıyordum normal SSD'ye indirdiğim zaman düzelmişti. Fakat sen aylardır çözemedim diyorsun konu açtın mı bilmiyorum ama forumlarda konu açarak çözüm bulabilirsin belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı