WARTEX Kilopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 311 7 Kasım 2017 #1 Paket bilgilerim yukarıdaki gibi. Download hızı 16 Mbps'ye kadar diyor ama ben en fazla (AKN öncesi) 4 Mbps kullanabiliyorum. Sebebi nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2017
Paket bilgilerim yukarıdaki gibi. Download hızı 16 Mbps'ye kadar diyor ama ben en fazla (AKN öncesi) 4 Mbps kullanabiliyorum. Sebebi nedir sizce?
Fury52 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 789 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2017 #2 Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşır mısınız?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 8 Kasım 2017 #3 Servis sağlayıcınızı arayın. Bazen hız bu aralıklarda takılabiliyor. Oradan düzeltiliyor.
WARTEX Kilopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 311 9 Kasım 2017 #4 Fury52 dedi: Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla "SNR Payı" ne kadar yüksek olursa o akdar iyi oluyomuş. Buda kablo ile alakalıymış.
Fury52 dedi: Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla "SNR Payı" ne kadar yüksek olursa o akdar iyi oluyomuş. Buda kablo ile alakalıymış.
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 9 Kasım 2017 #5 Müşteri hizmetlerini aradığınız zaman düzeltirler. Benimde hızım düşüktü, müşteri hizmetleri aradım ve hızı yükselttiler.
Müşteri hizmetlerini aradığınız zaman düzeltirler. Benimde hızım düşüktü, müşteri hizmetleri aradım ve hızı yükselttiler.
WARTEX Kilopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 311 10 Kasım 2017 #6 onuraydin00 dedi: Müşteri hizmetlerini aradığınız zaman düzeltirler. Benimde hızım düşüktü, müşteri hizmetleri aradım ve hızı yükselttiler. Genişletmek için tıkla... Pitbull dedi: Servis sağlayıcınızı arayın. Bazen hız bu aralıklarda takılabiliyor. Oradan düzeltiliyor. Genişletmek için tıkla... Aradığımda hat bilgilerinize bakıyorum gibisinden birşeyler söyledi ve biz size dönüş yapıcaz dedi.
onuraydin00 dedi: Müşteri hizmetlerini aradığınız zaman düzeltirler. Benimde hızım düşüktü, müşteri hizmetleri aradım ve hızı yükselttiler. Genişletmek için tıkla... Pitbull dedi: Servis sağlayıcınızı arayın. Bazen hız bu aralıklarda takılabiliyor. Oradan düzeltiliyor. Genişletmek için tıkla... Aradığımda hat bilgilerinize bakıyorum gibisinden birşeyler söyledi ve biz size dönüş yapıcaz dedi.