Öncelikle selam. Bu hafta iş bulmaya gideceğim ve 16 yaşındayım. Sizce hangi yerlere sorabilirim? Ayak işi olsun hiç fark etmez. 2 ay çalışacağım ve hangi yerlere ve kime soracağımı hiç bilmiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Mahallede, cevrede yok mu esnaf bir berber bir oto yikamaci tarzi bir şey. Oraya git hem bir şeyler katarsin kendine. Simdi cafe ya da lokanta gibi bir yere git diyeceğim ama orada da gerek musteriler gerek is arkadaslari hiç cekilmiyor.
Sen nerde yasiyorsun simdi turistlik yerse kolayca bir mekanda bulurdun ama yasadigin yere de bağlı. Bizim buralarda bazi kuruyemis magazalari var mesela sizin oralarda yok mu.Ya çekilmesin sıkıntı yok yeter ki bulayım kendi halimde takılırım. Ve maalesef yok babamın tanıdığı tüm esnaflarda erkenden eleman bulmuş maalesef.
Sen nerede yasiyorsun simdi turistlik yerse kolayca bir mekanda bulurdun ama yasadigin yere de bağlı. Bizim buralarda bazi kuruyemis magazalari var mesela sizin oralarda yok mu?
Abooo isin zor o zamanİstanbul-Maltepe. Bugün 20 dükkan gezdim (dönerci, zurnacı, restorant, cafe) hiçbiri çalışan aramadığını söyledi :d
Hocam sence ne yapabilirsin en fazla garson komi bulaşıkcı vb.
Ayak el işi fark etmez yaparım yani. Çünkü bu yaz bayağı yağda yakmak istiyorum. Yürüyerek kuryeye bile çıkarım o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.