16 yaş için iş önerisi

802604

Centipat
Öncelikle selam. Bu hafta iş bulmaya gideceğim ve 16 yaşındayım. Sizce hangi yerlere sorabilirim? Ayak işi olsun hiç fark etmez. 2 ay çalışacağım ve hangi yerlere ve kime soracağımı hiç bilmiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Öncelikle selam. Bu hafta iş bulmaya gideceğim ve 16 yaşındayım. Sizce hangi yerlere sorabilirim? Ayak işi olsun hiç fark etmez. 2 ay çalışacağım ve hangi yerlere ve kime soracağımı hiç bilmiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

mahallede, cevrede yok mu esnaf bi berber bir oto yikamaci tarzi bisey. Oraya git hem biseyler katarsin kendine. Simdi cafe yada lokanta gibi bir yere git dicem ama orda da gerek musteriler gerek is arkadaslari hic cekilmiyor.

Mahallede, cevrede yok mu esnaf bir berber bir oto yikamaci tarzi bir şey. Oraya git hem bir şeyler katarsin kendine. Simdi cafe ya da lokanta gibi bir yere git diyeceğim ama orada da gerek musteriler gerek is arkadaslari hiç cekilmiyor.

Ya çekilmesin sıkıntı yok yeter ki bulayım kendi halimde takılırım. Ve maalesef yok babamın tanıdığı tüm esnaflarda erkenden eleman bulmuş maalesef.

Ya çekilmesin sıkıntı yok yeter ki bulayım kendi halimde takılırım. Ve maalesef yok babamın tanıdığı tüm esnaflarda erkenden eleman bulmuş maalesef.
Sen nerde yasiyorsun simdi turistlik yerse kolayca bir mekanda bulurdun ama yasadigin yere de bağlı. Bizim buralarda bazi kuruyemis magazalari var mesela sizin oralarda yok mu.

Sen nerede yasiyorsun simdi turistlik yerse kolayca bir mekanda bulurdun ama yasadigin yere de bağlı. Bizim buralarda bazi kuruyemis magazalari var mesela sizin oralarda yok mu?

İstanbul-Maltepe. Bugün 20 dükkan gezdim (dönerci, zurnacı, restorant, cafe) hiçbiri çalışan aramadığını söyledi :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı