Önümüz kış ve okul için muadil parfüm bakıyorum. Mad A115, A114, Tutaste Stronger with You Intensely, Tutaste Sauvage Elixir gibi markalar dikkatimi çekti. Önerileriniz nedir?
A115'i aylarca kullandım. Halen de niche parfümlerim olmasına rağmen ara ara kullanırım. Çok yoğun bir koku. Bir ortama girdiğinde ben buradayım dersin.
Kaç fıs yeterli olur.
Sana şöyle diyeyim. Ben ilk alacağım zaman sadece bileğime sıktırdım içerideyken kalıcı değil herhalde dedim dışarı çıkınca eve varana kadar bileğimi koklamıştım. Ertesi gün gidip 100ML aldım.
Boynuna, bileğine, kulak arkasına sıkman yeterli. Montunun yakasına ve içine de istersen sıkarsın benim öyle bir huyum var. Tende aşırı kalıcı ürün. Geçen kış neredeyse çoğu zaman onu kullandım ve memnundum bitince yeni kodlar arama ihtiyacı duydurmadı.
Bütçe dar ise en iyi tercih olabilir kış için.
Sana şöyle diyeyim. Ben ilk alacağım zaman sadece bileğime sıktırdım içerideyken kalıcı değil herhalde dedim dışarı çıkınca eve varana kadar bileğimi koklamıştım. Ertesi gün gidip 100ML aldım.
Boynuna, bileğine, kulak arkasına sıkman yeterli. Montunun yakasına ve içine de istersen sıkarsın benim öyle bir huyum var. Tende aşırı kalıcı ürün. Geçen kış neredeyse çoğu zaman onu kullandım ve memnundum bitince yeni kodlar arama ihtiyacı duydurmadı.
Bütçe dar ise en iyi tercih olabilir kış için.
Evet selective bu tarz kodlu parfümler.Kendi mağazasında 500 TL internette kargo dahil 350 TL internetten sipariş edeceğim sağ olun.
Hocam bir şey soracağım A115 selective olarak geçiyor değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.