16 yaş Skyjet Rivero alınır mı, ehliyet erken mi?

CaperKeys

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem en yukarı 60-70 bin liraya çıkabilir. Daha ehliyetim yok, aralığın 5'inde 16 yaşına gireceğim. Ehliyeti yakında çıkartacağım ama sormak istediğim birkaç soru var.
1. 16 yaşında motor ehliyeti almak için erken mi (veya sürmek için)?
2. Başlangıç motoru olarak Skyjet Rivero alınır mı?
3. Ben motoru muhtemelen birkaç ay sonra alacağım. Öğrenmek için ne diyorsunuz?
Sorularım bu kadar. Hatalı, eksik yorum yaptıysam özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bütçem en yukarı 60-70 bin liraya çıkabilir. Daha ehliyetim yok, aralığın 5'inde 16 yaşına gireceğim. Ehliyeti yakında çıkartacağım ama sormak istediğim birkaç soru var.
1. 16 yaşında motor ehliyeti almak için erken mi (veya sürmek için)?
2. başlangıç motoru olarak skyjet rivero alınır mı?
3. ben motoru muhtemelen birkaç ay sonra alacağım. Öğrenmek için ne diyorsunuz?
Sorularım bu kadar. Hatalı, eksik yorum yaptıysam özür dilerim.

Hocam bende 16 yaşındayken A1 ehliyeti almıştım. Eğer motorlara ilgin varsa durma al derim bence erken değil gündelik hayatındada kullanabilirsin yüksek ihtimal okulada gidiyosun bayağı yardımcı olur skyjet rivero yerine manuel motorlarada bakabilirsin nasıl bir şey istediğini bilmiyorum. Ama en önemli şey ekipmanını aksatma ekipman alırken paraya kıy kask, mont, eldiven gibi şeylere sağlam bir bütçe ayır.

Hocam bende 16 yaşındayken A1 ehliyeti almıştım. Eğer motorlara ilgin varsa durma al derim bence erken değil gündelik hayatındada kullanabilirsin yüksek ihtimal okulada gidiyosun bayağı yardımcı olur skyjet rivero yerine manuel motorlarada bakabilirsin nasıl bir şey istediğini bilmiyorum. Ama en önemli şey ekipmanını aksatma ekipman alırken paraya kıy kask, mont, eldiven gibi şeylere sağlam bir bütçe ayır.
Hocam aşırı ilgim var çocukluktan beri ama çokta korkuyorum başıma bişey gelir ailem üzülür diye ama almakta istiyorum şuan başlangıçta olduğum için manuel almak istemiyorum kuzenlerimin hepsinde motor var bende bu yazın başında motor ustası kuzenimin yanına çalışmaya gidicem zaten siz bu bütçede ne önerirsiniz ve kronikleri neler bu motorun

Hocam aşırı ilgim var çocukluktan beri ama çok da korkuyorum başıma bir şey gelir ailem üzülür diye ama almakta istiyorum şu an başlangıçta olduğum için manuel almak istemiyorum kuzenlerimin hepsinde motor var bende bu yazın başında motor ustası kuzenimin yanına çalışmaya gideceğim zaten siz bu bütçede ne önerirsiniz ve kronikleri neler bu motorun.

Hocam pek bilmiyorum skyjet markasınıda kroniklerini de bu fiyatlar bandında ikinci el olarak Küba chia 125 bakabilirsin çok kroniği olan bir motor değil seninde işini göreceğini düşünüyorum.

Hocam pek bilmiyorum skyjet markasınıda kroniklerini de bu fiyatlar bandında ikinci el olarak Küba chia 125 bakabilirsin çok kroniği olan bir motor değil seninde işini göreceğini düşünüyorum.

Hocam 1.78 boya kısa mı gelir uzun mu bir de bisikletten dolayı sürekli yokuş inip çıkarken düşme korkusu var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı