16 yaşında 1.80 boy 107 kilo birisi nasıl zayıflar?

Hocam diyetle kilo vermem lazım ilk.

Siz gitmeyin hocam askere.

Sağ kolumda kemikler birleşik olduğu için gitmiyorum zaten hocam onun dışındaki insanlar zorunlu gitmesi ben istesem de alınmıyorum. Açıkçası 20 yaşıma geldiğimde tuvalet temizlemeyi 4 gözle bekleyeceğimi de pek sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olum bu kadar kafaya takacak bir şey değil. Erkek adamsın geceleri gözüne uyku girmeyecek kadar kafaya takma. Yapman gereken tek şey çok az ye ve spor yap bu kadar basit. Dinozor değilsen her türlü kilo verirsin. 3-4 ay sıkı spor yap disiplin kazan.

Her türlü ortamda beni istemiyorlar birisinin yanına gidiyorum yanımdan kalkıp gidiyor sence de morel bozacak bir durum değil mi?

Her türlü ortamda beni istemiyorlar birisinin yanına gidiyorum yanımdan kalkıp gidiyor sence de morel bozacak bir durum değil mi?
Kardeşim dediğini iyi anlıyorum. Ben 22 yaşındayım 19 yaşıma kadar 1.86 boyunda 60 kilo kemikleri gözüken birisiydim. Zayıflığımdan dolayı ortamlarda alay konusu bile olurdum. Sporla beraber kas yapıp kilo aldım insanların bana karşı olan tavrı da değişti. Bu sana motivasyon olsun, bir daha dalga geçilemeyecek hale gel, kendini geliştir.

Kardeşim dediğini iyi anlıyorum. Ben 22 yaşındayım 19 yaşıma kadar 1.86 boyunda 60 kilo kemikleri gözüken birisiydim. Zayıflığımdan dolayı ortamlarda alay konusu bile olurdum. Sporla beraber kas yapıp kilo aldım insanların bana karşı olan tavrı da değişti. Bu sana motivasyon olsun, bir daha dalga geçilemeyecek hale gel, kendini geliştir.

Öyle yapmak istiyorum belki imkansız ama 75 80 kiloya kadar düşmek istiyorum çok farklı bir bedenle insanların karşısına çıkmak istiyorum.

Sağ kolumda kemikler birleşik olduğu için gitmiyorum zaten hocam onun dışındaki insanlar zorunlu gitmesi ben istesem de alınmıyorum. Açıkçası 20 yaşıma geldiğimde tuvalet temizlemeyi 4 gözle bekleyeceğimi de pek sanmıyorum.

Geçmiş olsun ama mazeret olmadığı sürece askere gitmek şeref ve onurdur.

Öyle yapmak istiyorum belki imkansız ama 75 80 kiloya kadar düşmek istiyorum çok farklı bir bedenle insanların karşısına çıkmak istiyorum.

İmkansız değil, gerçekten kendine inanırsan ve çabalarsan 1 yılda bile gayet fit bir hale gelebilirsin.

Trabzonspor U17'de oynuyorum. 1.79'boyum. 65 kiloyum. Kendi programımı sana yazayım.
200 mekik, 200 şınav, 5 dakika plank (saat başı) 10 kilometre koşu (hafta sonu her gün). Ağır gelirse daha az yapabilirsin.

Hocam az önce gidip fitness a yazıldım bundan ayrı olarak siz bilgisayar işini çözebildiniz mi?

Hocam spor konusunda çoğu şey imkansız değil hatta kilo vermek en kolaylarından. Belli başlı yemekleri ve atıştırmalıkları yemeyip ve sporu hayatına entegre edersen oldukça kolaylaşır işin. Onun haricinde kendi zamanına uyan programı da bulursan işin daha kolay olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı