16 yaşında 1.88 boy daha uzar mı?

Ben de 72 falanım, boy çok önemli değil benim için. Ben 72 isem 55-60'lık arası bi' hatunum olur, ne olacak sanki. Önemli olan kilo :)

Önemli olan kilo değil boy hocam maalesef kendini avutma :) Boy kızlar için çok çok önemli bir faktör.

Ben de 72 falanım, boy çok önemli değil benim için. Ben 72 isem 55-60'lık arası bi' hatunum olur, ne olacak sanki. Önemli olan kilo :)

Bende sporcuyum hocam bu arada

Aklımda uzun merak etmeyin lise 3'üm ve tüm derslerim 90 ve üstü

Nereden bilelim kardeşim müneccim miyiz?
Bence hayır.

Hocam ben sordum 16 yasından sonra ortalama bir insan 5 cm daha uzuyormuş

Bende sporcuyum hocam bu arada

Aklımda uzun merak etmeyin lise 3'üm ve tüm derslerim 90 ve üstü
Arkadaşın bahsettiği dersler değil ki neden hemen okul derslerine kafanız gidiyor. Arkadaşın bahsettiği şeyler hal ve hareketlerin, davranış biçimin, konuşma biçimin , yani araştırmacı bir kişiliğin vs olsun diyor . Bu konunun okuldaki ders notları ile alakası yok .

Önemli olan kilo değil boy hocam maalesef kendini avutma :) Boy kızlar için çok çok önemli bir faktör.

Kızlar derdinde değilim anlayın artık şunu merak ediyorum uzarmı 16 yaşından sonra bir insan ortalama 5cm daha uzar diye duydum sizce diye sordum merak ettiğimden yoksa uzayıp uzamamanın derdinde değilim ön yargılı olmayın bizim bu Türk milleti neden bu kadar ön yargılı

Arkadaşın bahsettiği dersler değil ki neden hemen okul derslerine kafanız gidiyor. Arkadaşın bahsettiği şeyler hal ve hareketlerin, davranış biçimin, konuşma biçimin, yani araştırmacı bir kişiliğin vs olsun diyor. Bu konunun okuldaki ders notları ile alakası yok.

Tabii hocam biliyorum ders olarak söylemek istedim kimseye saygısızlığım olmadı hal hareketlerim gayet olgun ve açık fikirli bir insanım

2 yıla yakındır bir ilişkim var hocam, niye kendimi avutayım :D
Zaten konunun başında yaşıt kızların boyu çok önemsediğini belirttim, ve kızların 72 boyundaki bir erkeği uzun olarak nitelendirmeyeceğinin farkındayım. Fakat dediğim gibi ben de boyuma göre bir hatun bulurum. Derdime ne.
Önemli olan kilo derken kızları kastetmedim, kızlar için mi yaşıyoruz sanki niye böyle anladın hocam.
Önemli olan kilo derken iyi bir fizik kriterinin güzel bir kiloya, hatta güzel bir kas kütlesi olduğunu belirttim.

Moderotörler lütfen içinde "boy" kelimesi olan hiçbir konuyu onaylamayın.

Asıl seni bu dünyaya onaylamasınlar kıskanç.

Kardeşim neyi kıskanayım her gün saçma sapan boyum şukadar uzarmı diye konular açılıyor biz nereden bilelim kahin miyiz ayrıca boyum 186.

Bakın hocam siz benimle dalga geçer gibi konuştunuz ben sadece merak ettim belki bilen anlayan vardır diye sordum tahmini olan vardır diye sen beni eleştiriyosun.

Kardeşim ben niye seninle dalga geçeyim seni yargılamak benim haddime değil ama boy mevzusu bir doktora görünmeden kimse bilemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı