16 yaşında 198 boy daha uzar mı?

Gencay dal

Decapat
Daha fazla  
16 yaşına girdim. 198 boyum var, pivot oynuyorum ama acaba daha uzamaya devam eder miyim ondan korkuyorum. Babamın boyu 180, anneminki ise 168. Daha ne kadar uzarım ya da ne kadar uzayacağımı doktordan öğrenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzar ya da uzamaz diyemem ama; o boyla nasıl top kontrolü sağlıyorsun? Top saklaması gereken oyuncular genelde o kadar da çok uzun olmaz. Şu anki boyun bile fazlasıyla yeterli.

Maşallah daha ne kadar istiyorsunuz hocam arşamı çıkacaksınız.😂
Hocam büyük takım pivotları hep 2 metre üstünde bi 2.06 olsak yeter ya :D

Uzar ya da uzamaz diyemem ama; o boyla nasıl top kontrolü sağlıyorsun? Top saklaması gereken oyuncular genelde o kadar da çok uzun olmaz. Şu anki boyun bile fazlasıyla yeterli.
Top kontrolünü sağlamak üzerine çok oynamıyorum. Daha çok boyalı alanda savaşma mücadelesi üzerine kurulu oyunum olduğu için daha uzar mıyım diye sordum hocam.

16 yaşına girdim. 198 boyum var, pivot oynuyorum ama acaba daha uzamaya devam eder miyim ondan korkuyorum. Babamın boyu 180, anneminki ise 168. daha ne kadar uzarım ya da ne kadar uzayacağımı doktordan öğrenebilir miyim?

Ben de Ekim'de 16 olacağım ve boyum 180 falan. Bence hocam boyunuzun uzamanasına gerek yok. Direkt baskete başlayın bu boyla. Düzenleme: Şimdi baktım pivot zaten pota altıymış. O zaman devam edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı