16 yaşında boyum uzar mı?

Hocam 6 ayda hiç mi uzamadınız? 6 ay önce de 162 imişsiniz çünkü.

Uzamadim diyebilirim çünkü 2022 Mart ayında 154 idim yaklaşık 7-8 ayda 8 cm boy uzaması oldu ondan sonra uzamadim muhtemelen hızlı uzayıp yavaşladı doktor uzarsin diyor bakalım zaman gösterecek bir de ek olarak o sıralar okullar açıldı uyku düzenim berbat beslenme berbat spora zaman yok hâlâ öyle fakat spora ve beslenmeye dikkat ediyorum bunların etkilediğini düşünüyorum

Uzamamadım diyebilirim çünkü 2022 Mart ayında 154 idim yaklaşık 7-8 ayda 8 cm boy uzaması oldu ondan sonra uzamadim muhtemelen hızlı uzayıp yavaşladı doktor uzarsin diyor bakalım zaman gösterecek bir de ek olarak o sıralar okullar açıldı uyku düzenim berbat beslenme berbat spora zaman yok hâlâ öyle fakat spora ve beslenmeye dikkat ediyorum bunların etkilediğini düşünüyorum
Hocam uyku düzeni çok önemli bende 17 yaşındayım şu an haftada en az 1 gün boy uzatma egzersizlerini deniyorum, kamburluğum vardı, şu an hafiften düzeldi gibi, bana 2-3 cm kazandırdığı oldu. Siz de deneyebilirsiniz isterseniz.

Yok hocam uzamazsınız hatta kısaladabilirsiniz. Bu bilgiyi ortaokulda vermiyorlar mı?

Şaka maka 21 yaşına kadar uzarsınız. Benim boyum bile 21 yaşındayken 1cm artmıştı. Tabii aile boyları da önemli

Hocam 162-163 arasiyim doktora gittim ortopedi röntgenler ve tahliller sonrasında 19,5 yaşıma kadar uzayacagimi söyledi 170 olursun dedi.

Hocam hangi hastane o? Ben gittiğimde ne bileyim ben deyip yolluyorlar. Bir tanesinde zorla röntgen çektirdim onda da daha kemiklerin arası kapanmamış uzarsın dedi yolladı, inanılmaz ilgisizler.

Hocam hangi hastane o? Ben gittiğimde ne bileyim ben deyip yolluyorlar. Bir tanesinde zorla röntgen çektirdim onda da daha kemiklerin arası kapanmamış uzarsın dedi yolladı, inanılmaz ilgisizler.
Hocam bu siteyi kullanmanızı öneririm, tahminlerin %70i doğru çıkıyor. Size yardımcı olabilir.

Selam. Herkes gibi 179'um diye başlamak isterdim ama 162'yim. Annem 150 babam 163 bunlar beni de etkiliyor dayilarda bu civarda 1 tane amcam 180 civarı gerisi hep kısa dedem nenem onlarda kısa boyumun uzaması mümkün mü? 170 güzel olurdu ameliyat önermeyin. Doğal olarak boy uzatma mümkün mü? Daha ne kadar uzayabilirim ya da benim gibi tecrübesi olanlar var mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
Ben 168 falanım dostum kemiklerin basıksa birden boy atıyosun doktor demişti ve dediği gibi de oldu bir anda boy attım ben ve hâla daha uzuyorum durmadan :D

Kemiklerin basık olduğunu nasıl anlıyor?

Onu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama hani örneğin dizinde birikim var gibi düşün göbek dizinde gibi tam hatırlamıyorum o zamanlar nereden baksan 7-8 sene geçti üzerinden tam hatırlamıyorum ama doktor öyle bir şey demişti kemikleri basık gibi bir şey birden boy atacak demişti ve dediği gibi de oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı