16 yaşında boyum uzar mı?

Hasan Yaprak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 16 yaşındayım, nisanda 17 yaşıma gireceğim. Annem 159 boyunda babam 170 boyunda, ben de 170 boyum. Çevremdeki insanlar 180 boylarında, bayağı kıskanıyorum, boy uzamam devam eder mi ve kaç yaşında durur bilen var mı?

Kanka gen gibi bir şeydir. Bu babana, amcana, amcanın çocuklarına sor ne zaman büyümenin durduğunu. Ortalama o aralardadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.70 o kadar kısa değil ki? ortalama zaten onun 3 cm fazlası. Ortalamanın bir tık altı ama kısa değil, kafaya takılacak bir şey de değil. Uzarsan uzarsın uzamazsan da kısa değilsin zaten.

1.70 o kadar kısa değil ki? ortalama zaten onun 3 cm fazlası. Ortalamanın bir tık altı ama kısa değil, kafaya takılacak bir şey de değil. Uzarsan uzarsın uzamazsan da kısa değilsin zaten.
Oda Doğru Hocam Boyun Kısa Değil

Kardeş 1.90 altı erkek de kendine erkek demesin sokağa çıkmasın (!)
Not: 1.70 ortalama boy pek takma

Değişir normal hayat sürdürürseniz sporsuz bir hayat 4 5 cm ama spor yaparsanız Play Store'daki uygulamalar var boy uzatma onlarla falan 8 10 cm uzarsınız belki bir de olik asit, protein, fosfor, demir, çinko ve b vitaminleri alırsanız değişebilir özellikle süt ve ürünler havuç gibi gıdalar.

Hocam ben de 15 yaşındayım boy 1.85 sizce 5 senede falan uzar mı 90'a yolu var mı çok yavaşladı ama durdu bile diyebilirim

Barfiks çubuğuna asıl veya basketbol oyna boyun uzar.

1-2 sene içinde uzadın uzadın gibi, tahminimce maksimum 5-6 cm uzarsın. 80'i geçmek istersen üstteki arkadaşımızın dediği gibi spor vs. takviye yaparsan belki geçebilirsin 1.80'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…