16 yaşında futbola başlanır mı?

muzbaligi

Picopat
Daha fazla  
Konu başlığında sorduğum gibi 16 yaşında futbola başlanır mı? 10-11 yaşlarında Ankara Demirspor'da oynuyordum ancak birkaç sebepten dolayı yaklaşık 6 yıldır oynamıyorum (okul maçları dışında) babam eski futbolcu ona sorduğum zaman 16 yaşın geç olduğunu söylüyor ancak size de sormak istedim 16 yaş gerçekten çok mu geç?

Torpilli olmadan çok zor, normalde 8 yaşında falan başlanması lazım fakat çok çabalayıp iyi bir yere gidip orada seçilirsen hayırlı olsun.

Hocam torpil sorun değil gibi etrafımızda çok fazla futbolcu tanıdıklarımız var aslında iyide futbol oynuyorum tek sorunum bitiriciliğim gerçekten kötü.

Yeteneğin ve tekniğin varsa geç değil fakat yoksa geç.

Bilemiyorum etrafımdaki insanlar yetenekli olduğumu söylüyor ancak yukarıdada yazdığım gibi bitiriciliğim kötü.

Hocam torpil sorun değil gibi etrafımızda çok fazla futbolcu tanıdıklarımız var aslında iyide futbol oynuyorum tek sorunum bitiriciliğim gerçekten kötü.

Bilemiyorum etrafımdaki insanlar yetenekli olduğumu söylüyor ancak yukarıdada yazdığım gibi bitiriciliğim kötü.

Yetenegıne guvenıyosan basla torpılıne degıl.

Kardeşim senin gibi furbola geç başlayan bir sürü örnek var emanuel culio 19 yaşında başlamış Galatasaray'ın eski topçusu. Yine carlos bacca var milan ın eski oyuncusu 20 yaşında başlamış imkansız değil senin yaşında bir an önce kulübe gidip başlamalısın vakit kaybetmeden.

Yeni konular

Geri
Yukarı