16 yaşında hakaret davası

Seni arabulucu diye arayan birine paramı vereceksin? Hiçbir geçerliliği yok.

hocam olayı çok yanlış anlamışsın arabulucuya vermiyorsun dosyan mahkemeye gitmesin sicilin etkilenmesin diye karşı taraf ile arayı buluyorsun hayrına ara bulmayacağı için karşı taraf senden para talep ediyor

Hocam artık insanlar öyle küfürler ediyorlar ki bu dedikleriniz normal günlük yaşamda kullanılır hale geldi. Yaşınız 16'ymış reşit değilsiniz mahkemede bir şey olacağını sanmıyorum hakaret bile saymazlar belki.

Konu metnini yazarken ki üslubunuzla daha seviyeli cevaplar verip ilişiğinizi kesseniz daha iyi olurdu. Ayrıca dava da açmaz. Öyle bir şey söylediyse muhtemelen korkutmak içindir.
haklısınız, keşke öyle yapsaydım. Ancak durum sinirli bir durum olunca kendi seviyemi ayarlayamadım.

Eğer karşı tarafın sana uyguladığı mobbing kanıtlıysa o kişi dava bile açsa senin kazanma şansın var. Süreç her türlü yaşanır kanaatimce. Ancak mahkemede sana sorsalar "neden bu mesajlara rağmen konuşmaya devam ettin" diye, sen haksızsın bu durumda. Her türlü sağlık olsun.

haklısınız, keşke öyle yapsaydım. Ancak durum sinirli bir durum olunca kendi seviyemi ayarlayamadım.
Hocam dava açma işi genelde korkutma oluyor benide zamanında böyle çok korkutmuşlardı hiçbir şey olmadı. Bu arada hakaret tek taraflı mı yoksa karşı tarafta hakarette bulundu mu?

Hocam dava açma işi genelde korkutma oluyor beni de zamanında böyle çok korkutmuşlardı hiçbir şey olmadı. Bu arada hakaret tek taraflı mı yoksa karşı tarafta hakarette bulundu mu?

Hocam bazen açılabiliyor. Ancak açsa bile uzun soluklu olmayacaktır. 2-3 duruşmada biter iş.

Hocam o size etti mi? Ettiyse eğer cidden davası kabul olmaz.
hocam yüzyüzeyken çok fazla küfür etmişti, sözde şaka işte. Hatta kaç kere dememesini söylememe rağmen ana babam hakkında dolaylı yoldan kötü konuştu. Ailevi küfürlerden dolayı bu duruma geldim. Ancak kanıt niteliğinde bir küfürü yok, mesajdır ses kaydıdır...

Senin lehine o zaman bu durum. Görgü tanığı vs var mı? Ya da olsa bile bulaşmak istemeyen insanlar da olacaktır. O kişiyi manipüle edip sana karşı hakaret ettiğine dair mahkemede kendisini ifşalaması gerekli aksi taktirde bütün oklar şu anda sizi gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…