16 yaşında hakaret davası

Hocam dava açma işi genelde korkutma oluyor beni de zamanında böyle çok korkutmuşlardı hiçbir şey olmadı. Bu arada hakaret tek taraflı mı yoksa karşı tarafta hakarette bulundu mu?

Kanıt niteliğinde tek taraflı küfür edildi. Yoksa normalde şahsıma aşağılayıcı sözde şaka birçok kötü cümle kurduğunu hatırlıyorum. Bunlara tepki gösterdiğim vakit de çok sinirlisin bro relaks gibi saçma cümleler kurdu. Yani sonuç olarak kanıtlı olan tek benim mesajlarım.

Senin lehine o zaman bu durum. Görgü tanığı vs var mı? Ya da olsa bile bulaşmak istemeyen insanlar da olacaktır. O kişiyi manipüle edip sana karşı hakaret ettiğine dair mahkemede kendisini ifşalaması gerekli aksi taktirde bütün oklar şu anda sizi gösteriyor.

Hocam şimdi dava açıp açmayacağı da belli değil. Görgü tanığı gerekirse bir adet ortak arkadaşım var o da arayı bozmak istemeyeceği için gelmez büyük ihtimalle. İşim iş be :(

Hocam şimdi dava açıp açmayacağı da belli değil. Görgü tanığı gerekirse bir adet ortak arkadaşım var o da arayı bozmak istemeyeceği için gelmez büyük ihtimalle. İşim iş be :(

Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. Yapacak bir şey yok. Dediğim gibi bu süreç yaşanır büyük ihtimalle ancak kendisini ifşa ederse cezasız kurtulursunuz, eğer ki yapmadı sizin mesajlar sunuldu siz ceza alırsınız ancak çok daha hafif. Belki de hiç ceza almazsınız 18 yaş ve altını çok umursamıyorlar çünkü. Son zamanlardaki gündemden biliyoruz bunu.

Kanıt niteliğinde tek taraflı küfür edildi. Yoksa normalde şahsıma aşağılayıcı sözde şaka birçok kötü cümle kurduğunu hatırlıyorum. Bunlara tepki gösterdiğim vakit de çok sinirlisin bro relaks gibi saçma cümleler kurdu. Yani sonuç olarak kanıtlı olan tek benim mesajlarım.

Hiçbir şey olmaz hocam korkmayın. Böyle konularla pek uğraşacaklarını sanmıyorum. Her dava açarım diyenden de korkmayın ama küfür de etmeyin yine de.

Hiçbir şey olmaz hocam korkmayın. Böyle konularla pek uğraşacaklarını sanmıyorum. Her dava açarım diyenden de korkmayın ama küfür de etmeyin yine de.
yok hocam gerçekten bu olaydan iyi bir tecrübe kazandım. +1 sağolun hepinize tekrardan

Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. Yapacak bir şey yok. Dediğim gibi bu süreç yaşanır büyük ihtimalle ancak kendisini ifşa ederse cezasız kurtulursunuz, eğer ki yapmadı sizin mesajlar sunuldu siz ceza alırsınız ancak çok daha hafif. Belki de hiç ceza almazsınız 18 yaş ve altını çok umursamıyorlar çünkü. Son zamanlardaki gündemden biliyoruz bunu.
sağolun hocam tekrardan ilginiz alakanız için iyi akşamlar dilerim ...

Yok hocam gerçekten bu olaydan iyi bir tecrübe kazandım. +1 sağ olun hepinize tekrardan.

Ne demek, yardımcı olduysak ne iyi.

Sağ olun hocam tekrardan ilginiz alakanız için iyi akşamlar dilerim...

Size de iyi akşamlar, bunu iyice bir düşünün. Gündelik hayatınızda bile birisiyle konuşurken dikkat edin. Acı tatlı bir tecrübe oldu size en azından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı