16 yaşında hangi işlerde çalışılabilir?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba 16 yaşındayım, gelecekte hangi işlerde çalışabilirim? Gelecek dediğimiz ya bu yaz ya da öbür yaz. Okumak gibi bir niyetim yok liseyi bitirip bir işe girmeyi düşünüyorum arada bir de askerlik var. Zorunlu askerlik kalkar mı kalkmaz mı bilemem, orası Allah'ı kerim fakat okumadan güzel meslek yoktur büyük ihtimal fakat maaşı iyi olan bildiğiniz işler var mı? (okumadan)

Merhaba 16 yaşındayım, gelecekte hangi işlerde çalışabilirim? Gelecek dediğimiz ya bu yaz ya da öbür yaz. Okumak gibi bir niyetim yok liseyi bitirip bir işe girmeyi düşünüyorum arada bir de askerlik var. Zorunlu askerlik kalkar mı kalkmaz mı bilemem, orası Allah'ı kerim fakat okumadan güzel meslek yoktur büyük ihtimal fakat maaşı iyi olan bildiğiniz işler var mı? (okumadan)

Tanıdık bir işveren varsa kurye, yazılıma merakın varsa o yönden devam edebilirsin.

Berber çırağı ol.

Bende zamanında seninle aynı fikirdeydim ama 18-19-20'li yaşlarda insan ayılıyor, çok pişmanlıkları oluyor. Kendime defalarca kez keşke okusaydım dedim. Şu an ki işim de güzel Front-End web Developer'ım ama her zaman polislere devlet memurlarına falan özenmişimdir. Bu ay YKS'den pmyo deneyeceğim tutarsa hiç düşünmeden giderim. Yaş 21.

Bende zamanında seninle aynı fikirdeydim ama 1819-20'li yaşlarda insan ayılıyor, çok pişmanlıkları oluyor. Kendime defalarca kez keşke okusaydım dedim. Şu an ki işim de güzel Front-End web Developer'ım ama her zaman polislere devlet memurlarına falan özenmişimdir. Bu ay YKS'den pmyo deneyeceğim tutarsa hiç düşünmeden giderim. Yaş 21.

Okumakla alakam yok büyük ihtimal bende pişman olacağım onu da biliyorum ama okumadan güzel paralı meslekler olmalı.

Sakın kurye garson vb işlere bulaşma okumıyıcam çalışıcam hep diyosan yapıcağınyek şey sanayide işe başlamak olur ilk yıllar asgari ücret alırsın ama askerderden sonra işi öğrenirsen o zaman üniversite okumuş birinin alıcağına yakın ücretletler alırsın.

Sakın kurye garson vb işlere bulaşma okumıyıcam çalışacağım hep diyorsan yapıcağınyek şey sanayide işe başlamak olur ilk yıllar asgari ücret alırsın ama askerderden sonra işi öğrenirsen o zaman üniversite okumuş birinin alıcağına yakın ücretletler alırsın.

Bilgisayarcı çırağı falan mı olsam çok titiz insanım esnaf olsam daha iyi olur gibi.

Sanayi kulağım için zararlı. Kulak hastasıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı