16 Yaşında iş bulamamak

835237

Centipat
Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşına gireceğim. Okulu 10. sınıfta bıraktım sanayide ise gircektim ama iş yeri bulamadim bir türlü. 1 senem yandı. Ne yapmalıyım Bursa'da oturuyorum?

Çok ağrıma gidiyor cidden iş konusunda yardımcı olur musunuz?

Sanayide küçük esnaf atölyeleri gibi yerler stajyer adı altında alıyor. Herhangi bir kuruma bağlı olmak zorunda değilsiniz. Ancak Bursa'da durumlar nasıldır bilmiyorum. Ve Çok çalıştırırlar bilginiz olsun öncelikle kendinizin yeteneği olduğu bir yerde ilerlemelisiniz bence.

İşte çok yere sorduk bulamadım ve kimsede bana yardımcı olmuyor burayada bir yazayım dedim belki birileri yardımcı olur

İşte çok yere sorduk bulamadım ve kimsede bana yardımcı olmuyor burayada bir yazayım dedim belki birileri yardımcı olur

Genelde restorant zincirinde çalışıyor hocam sizin yaş grubu komilik veya otellerde servis garsonu olarak başlatılıyor. İstanbul da olsaydınız yardımcı olabilirdim maalesef.

Okulu neden bıraktınız?

Sanayide kurumsal olmayan küçük esnaflara girebilirsiniz yada anne babanınız tanıdıkları altına çalışabilirsiniz.

Okulu neden bıraktınız?

Sanayide kurumsal olmayan küçük esnaflara girebilirsiniz ya da anne babanınız tanıdıkları altına çalışabilirsiniz.

Tanıdıklara sorduk herkes çoktan almış yazın açılır diyorlar.

Kardeşim ben bursadayim resitim ben bile bulamiyorum kolay gelsin.

İşte buraya yazdım belki çevresi olan biri denk gelir yardımcı olur

Tanıdıklara sorduk herkes çoktan almış yazın açılır diyorlar.

İşte buraya yazdım belki çevresi olan biri denk gelir yardımcı olur
Dostum çiğ köfte dükkanları genel de çırak alıyor uğrayıp sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…