16 yaşında iş nasıl bulunur?

Komi, garson gibi şeyler aklıma geliyor. Nasıl bulabilirim akıl verirseniz iyi olur. 1 ay çalışacağım para biriktirmek için.
"Kariyer.net, eleman.net, secretcv" gibi cv yerlerine üye olup bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde doldur ardından istediğin şekilde internetten kategorisini istediğin firmalara başvur artık dolaşarak iş vermiyorlar kendine cv oluşturup başvurursan sana ulaşırlar bu uygulamalar play store veya app store da mevcut istersen PC' dende yapabilirsin.

"Kariyer.net, eleman.net, secretcv" gibi cv yerlerine üye olup bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde doldur ardından istediğin şekilde internetten başvur artık dolaşarak iş vermiyorlar kendine cv oluşturup başvurursan sana ulaşırlar bu uygulamalar play store veya app store da mevcut istersen PC' dende yapabilirsin.
16 yaşındaki birini öyle yerlerde kimse umursamaz. Onu alacak kişi de öyle yerlere ilan açmaz zaten.

16 yaşındaki birini öyle yerlerde kimse umursamaz. Onu alacak kişi de öyle yerlere ilan açmaz zaten.
Emin ol alıyorlar veya geri dönüş sağlıyorlar hele' ki bu zamanda, bundan 10 yıl önce yine cv ile başvururdum ben işlere arıyorlardıda 15 yaşındaydım o zamanlar lise 2' deydim sen ne diyorsun.

Komi, garson gibi şeyler aklıma geliyor. Nasıl bulabilirim akıl verirseniz iyi olur. 1 ay çalışacağım para biriktirmek için.
Bu saatten sonra zor bulursun. Genelde haziran sonu gibi ayak işi yapan herkes bir yere girip çalışmaya başlıyor. Tek tek gezersin dükkanları sorarsın abi benlik iş var mı diye başka yolu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı