16 yaşında kelleşilir mi?

Saçın dökülecekse önüne geçemezsin. Bin türlü bitkiyi derinede kazısan en fazla yapabileceği saçlarını güçlendirmek olur. Dökülecek olan gene dökülür. Yapman gereken takmamak. Mahalle berberleri bile saç ekmeye başladı. Stres yapma. 14 yaşından beri bana aynı cümleyi kuruyorlar. Kuranların birçoğunun 10 teli kalmamıştır. Belki ince ince seyrelecektir sadece. Yazdığım gibi 8 sene sonra düzgün bir yerde makul fiyata ektirirsin.

Dostum sadece seyreklik var gordugum kadarıyla, kellik vs genetiginle alakalı; sacını 0'a vurabilir daha gur cıkmasın saglarsın.

3'e vurdurmak işe yarar mı ki?

Saçın dökülecekse önüne geçemezsin. Bin türlü bitkiyi derinede kazısan en fazla yapabileceği saçlarını güçlendirmek olur. Dökülecek olan gene dökülür. Yapman gereken takmamak. Mahalle berberleri bile saç ekmeye başladı. Stres yapma. 14 yaşından beri bana aynı cümleyi kuruyorlar. Kuranların birçoğunun 10 teli kalmamıştır. Belki ince ince seyrelecektir sadece. Yazdığım gibi 8 sene sonra düzgün bir yerde makul fiyata ektirirsin.

Dediğim gibi zaten kabullendim döküleceğini ektireceğim olmazsa kazıtırım ne olacak kafamın şekli iyi en azından sadece bu kadar erken beklemiyordum 25 30 yaşında başlar diye düşünüyordum 16 yaşında kelleşeceğimi beklemiyordum yani.

Dostum sadece seyreklik var gordugum kadarıyla, kellik vs genetiginle alakalı; sacını 0'a vurabilir daha gur cıkmasın saglarsın.

Bir kellik yok mu diyorsunuz yani şu anda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten kafayı bozdum. Herkes saçın seyrelmiş kelleşiyorsun diyor. Gerçekten öyle mi? Öyleyse engelleyebilecek ne yapabilirim? Çok fazla kafaya taktım. Babamın bütün sülale tam kel, anne tarafının tepesi kel sadece. Daha 16 yaşındayım. Üniversiteye geçtiğimde kel kalmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Dostum öncellikle bu konuda stres yapma bir sorun olduğunu düşünüyorsan önce doktora görün.
Benim düşüncem vitamin eksikligin olabilir saç uzatan insanlar genelde biotin gibi takviye vitaminler alıyorlar iyice bir araştır doktora görün tavsiye al burada cozebilcegini sanmıyorum.

Gerçekten kafayı bozdum. Herkes saçın seyrelmiş kelleşiyorsun diyor. Gerçekten öyle mi? Öyleyse engelleyebilecek ne yapabilirim? Çok fazla kafaya taktım. Babamın bütün sülale tam kel, anne tarafının tepesi kel sadece. Daha 16 yaşındayım. Üniversiteye geçtiğimde kel kalmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Vallaha bizim yurtta 12'lerden vardı neredeyse hiç saçı yoktu.

Prp yaptırıp ve saçını 3. numaraya vurup uzun vadeye yayabilirsin yakın arkadaşımında saçı döküldü genetik mi bilemiyorum artık. Bende 18 yaşındayım ve kelleşme sürecim başladı 23-25 arası kel kalmış olurum. Normal geliyor ama artık gençlerde kelleşme sorunu bundan 15-20 sene önce kimsede göremezdik diyor babam.

Küçük bir ihtimal de olsa 30'unuza kadar kel kalma ihtimaliniz var. En yakın arkadaşım henüz 23-24 yaşındayken kel kaldı. Eğer sizin de genetik ise binbir çeşit ürün kullansanız da o saç dökülecek. Bir doktora gidip sorunun neyden kaynaklandığını tespit etmesi için test yaptırabilirsiniz. Belki genetik değil de başka bir şeyden dolayı kaynaklanıyor olabilir. Öyleyse de sorunun kaynağını tespit edip çözüme kavuşabilirsiniz. İhmal etmeyin, en kısa sürede doktora başvurun.

@Mefuu hocam şu anki durum nasıl düzelme var mı bende 16 yaşındayım ve kelliğim var.

Yeni konular

Geri
Yukarı