Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 7 Temmuz 2021 #11 334155 dedi: 16 yaşımdayım, küpe takmak için kulağımı deldirmek istiyorum. Nerede deldirebilirim, ne gibi süreçleri vardır? Bilen birisi anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne zaman biri kulağını deldireceğini söylese hemen aklıma geliyor:
334155 dedi: 16 yaşımdayım, küpe takmak için kulağımı deldirmek istiyorum. Nerede deldirebilirim, ne gibi süreçleri vardır? Bilen birisi anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne zaman biri kulağını deldireceğini söylese hemen aklıma geliyor:
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 7 Temmuz 2021 #12 Iki kulağımı da kuyumcuda tabancayla deldirmistim. Iğne ile yapılması daha sağlıklıdır. Dövmecilerde de deldirebilirsiniz.
Iki kulağımı da kuyumcuda tabancayla deldirmistim. Iğne ile yapılması daha sağlıklıdır. Dövmecilerde de deldirebilirsiniz.
A ArlYolex Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #13 itskrang dedi: Hayır takmazlar. Delinmek için ayrı küpe kullanılır, gündelik takılanlardan farklı olarak. Kulağınızın iltihap kapmasını istemiyorsanız cerrahi çelik ya da gümüş küpe takmanızı tavsiye ederim başlarda. Genişletmek için tıkla... gümüş fiyati ne kadar acaba?
itskrang dedi: Hayır takmazlar. Delinmek için ayrı küpe kullanılır, gündelik takılanlardan farklı olarak. Kulağınızın iltihap kapmasını istemiyorsanız cerrahi çelik ya da gümüş küpe takmanızı tavsiye ederim başlarda. Genişletmek için tıkla... gümüş fiyati ne kadar acaba?
itskrang Megapat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 819 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #14 ArlYolex dedi: gümüş fiyati ne kadar acaba? Genişletmek için tıkla... 30 liradan baslar, gider. Çelik daha ucuz olur gezerseniz takıcıları rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Dükkandan dükkana fiyat değişir.
ArlYolex dedi: gümüş fiyati ne kadar acaba? Genişletmek için tıkla... 30 liradan baslar, gider. Çelik daha ucuz olur gezerseniz takıcıları rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Dükkandan dükkana fiyat değişir.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 13 Ağustos 2022 #15 Deldirdin mi?
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #16 Kız mısın erkek mi?
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 13 Ağustos 2022 #17 Coderman128 dedi: Kız mısın erkek mi? Genişletmek için tıkla... Erkek küpesi takmak istediğine göre erkektir.
Coderman128 dedi: Kız mısın erkek mi? Genişletmek için tıkla... Erkek küpesi takmak istediğine göre erkektir.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 13 Ağustos 2022 #18 Ester Hirsch dedi: Deldirdin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 1 yıl oluyor.
A ArlYolex Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #19 itskrang dedi: 30 liradan baslar, gider. Çelik daha ucuz olur gezerseniz takıcıları rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Dükkandan dükkana fiyat değişir. Genişletmek için tıkla... gümüş daha sağlıklı diye duydum o yüzden gümüş arıyorum teşekkürler cevap için
itskrang dedi: 30 liradan baslar, gider. Çelik daha ucuz olur gezerseniz takıcıları rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Dükkandan dükkana fiyat değişir. Genişletmek için tıkla... gümüş daha sağlıklı diye duydum o yüzden gümüş arıyorum teşekkürler cevap için