16 yaşında nerede çalışılabilir?

Abi ne yapiyim bana kısa ve net söyle işte çalısmam lazım yoksa gercekten dayak yicm babaannem arıyor dedem arıyor amcam arıyor herkes arıyor direkt beni napıyor diyor normalde hiç aramazlar

Abi ne yapayım bana kısa ve net söyle işte çalısmam lazım yoksa gercekten dayak yicm babaannem arıyor dedem arıyor amcam arıyor herkes arıyor direkt beni ne yapıyor diyor normalde hiç aramazlar

@Shadownight

Hiç sormayın hocam ya katil olacağım diye korkuyordum o yerde var ya bak çok net hatırlıyorum sırf iş yaptırmak için iş olsun diye makine temizletiyorlardı sonra berner denilen o takım alet edevatlarını döktürüp temizletip dizdiriyorlardı falan ben sizi tebrik ediyorum ellerinize sağlık hocam iyi yapmışsınız iyi değil çok iyi yapmışsınız hakkınızı vermeyenden hakkınızı aslında çok güzel şekilde almışsınız böyle karaktersizler çok maalesef vallahi benim paramı vermeselerdi herhalde dükkanlarının camlarını falan indirirdim tepsiyi suratına vurmakla kalmaz siz yine inisiyatifli davranmışsınız.

Takma kardeşim eğer fiziksel şiddet uygulamıyorsa kulak asma hiç bence gerek yok o insanlar zamanında çalıştıkları için zamanında ustalarından akıl almaz küfürler hatta dayaklar yedikleri için size de öyle şeylerin yaşatılmasını istiyorlar güya hayatın gerçeklerini öğretmek için derler kendileri psikolojilerini iyi biliyorum öyle insanların takmamak lazım hiçbir şekilde.

Abi arayıp duruyorlar hep amcam dedem babaannem direkt beni soruyorlar amcam aramazdı orada arıyor ne yapacağım kafıyı yicm

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı