16 yaşında para kazanabilir miyim?

Hocam bende parantez içine almak gerek var dedim zaten

Yanlış okumuşum neyse konuya gelecek olursak, ben CS:GO'da operasyon zamanında çıkan itemleri al sat yaparak 60 TL'yi 600 TL'ye çevirmiştim 1 yıl bekleyerek. Şu an sizde aynısını yapabilirsiniz.

3 yıllık grafikerim. Cidden başlangıç seviyesindeki 5 10 dakikalık işler bile yine 5 10 TL'ye gidiyor. Vaktiniz varsa 1 haftalık azimli bir çalışma ile kaliteli şeyler yapabilirsiniz.

İlk önce çok güzel scamler yersin daha sonra blog açayım dersin bi bakmışsın polyannacılık yapıyorlar, dersin ki bari makale yazayım karşına hep kondomlar hakkında makale konuları gelir ya da saçma sapan yazarlar fiyatı yerin dibine sokmuştur. Dersin ki logo vs. yapayım bir bakmışsın saçma sapan insanlardan geçilmiyor. Site ve uygulama satayım diyorsun yine saçma sapan müşteri ve babayı almak kalıyor bize. Ayrıca bunun vergilendirmesi vs. de var, ilerde önüne bir fatura koyarlar kol gibi. Eğer gerçekten çalışmaya hevesin yoksa abuk subuk şeylere bel bağlama onlar tutsaydı herkes yapardı.

Uygulama çıkarabilirsiniz, geliştirici hesabı tam 200 TL Google Play için. Daha fazla konu üzerinde sorunuz varsa, 10K'lık uygulamam var, discord'dan ulaşabilirsiniz. Swetlo#4061

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…