16 yaşında para kazanabilir miyim?

Bahsettiğiniz 5 10 dakikalık işlere nereden ulaşım sağlayabiliriz? Tavsiye ettiğiniz bir site var mıdır?
Eğitim için diyorsanız Instagram sayfalarının kullandığı tek bir template var. Yazı üstüne karakter. Bu trendi başlatan kanalın kendisi şu şahıs.

Bundan ziyade ben profesyonel pazarı arzuluyorum, detaylı eğitim istiyorum dersen bu şahıs.

Bu üstte bahsettiklerim dışında Hydra Artz var. 1 yıl boyunca sadece onun tasarımlarını yaparak kendimi geliştirdim. Onu da öneririm.
(Yukarıda attıklarım tamamen başlangıç için. Buradan aldığınız gazla işe girişmeyin, kendinizi geliştirmek için bir süre tanıyın derim.)

Eğer satın alım gerçekleştirmek istiyorsanız; Bionluk, Freelancer gibi sitelere bakabilirsiniz.

Btt yatır kanka 20TL yatırdım 2-3 gün önce şu an 100TL oldu.

Bu şekilde internette şuna para yatır buna para yatır diye verilen tavsiyelere lütfen kulak asmayın ki zaten yatırım tavsiyesi vermek ŞUÇTUR. Çok fazla bu tür insanlar var maalesef. Şu an herkes kazanıyor bu piyasada, bu bu şekilde devam etmeyecek. 2017'deki gibi bir dönem gelecektir. Lütfen yatırımlarınıza dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı