16 yaşında tarih konseptli YouTube kanalı açılır mı?

TheTopraks

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
16 yaşında bir liseliyim. Video çekmek için gerekli olan donanım ve yazılımlara sahibim. Genel olarak 2. dünya savaşı ve askeri teknoloji tarihi konseptli bir kanal açmak istiyorum fakat insanların 16 yaşındaki birinden tarih dinlemek isteyeceği konusunda şüpheliyim. İleride kanal büyürse vergi nedeniyle başım derde girer mi?

12 yaşlarında tanıdığım bir çocuk var. 300-400 abone. Oda tarih anlatıyor fakat genellikle Osmanlı ve Türk Tarihini. Yani demek istediğim 12 yaşında birisi yapabilirken neden 16 yaşında birisi yapamasın.

16 yaşında bir liseliyim. Video çekmek için gerekli olan donanım ve yazılımlara sahibim. Genel olarak 2. dünya savaşı ve askeri teknoloji tarihi konseptli bir kanal açmak istiyorum fakat insanların 16 yaşındaki birinden tarih dinlemek isteyeceği konusunda şüpheliyim. İleride kanal büyürse vergi nedeniyle başım derde girer mi?

Güzel olur. Ama maalesef üzülerek söylemek istiyorum ki ülkemizde pek izlenmez. Ama şansınızı deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı