16 yaşında ve 162 olan biri nasıl uzar?

efemmobile

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşındayım. Boyum 162, Annem 150 civarı, babam 181, 13 yaşında kız ise kardeşim 165, uzun olmasının sebebi veya benim kısa olmamım sebebi ne olabilir? Boyum uzar mı uzamaz mı, uzarsa ne kadar uzar? Çok endişeleniyorum ve kendi kendime dert haline getirdim. Ayrıca çok büyük bir öz güven problemi. Uzamak için neler yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 16 yaşındayım. Boyum 162, Annem 150 civarı, babam 181, 13 yaşında kız ise kardeşim 165, uzun olmasının sebebi veya benim kısa olmamım sebebi ne olabilir? Boyum uzar mı uzamaz mı, uzarsa ne kadar uzar? Çok endişeleniyorum ve kendi kendime dert haline getirdim. Ayrıca çok büyük bir öz güven problemi. Uzamak için neler yapmalıyım?
20 Yaşına kadar Babanızı geçebilir veya aynı boyda olabilirsiniz onun haricinde barfiks deneyebilirsiniz etkisi olur.

Merhaba, 16 yaşındayım. Boyum 162, annem 150 civarı, babam 181, 13 yaşında kız ise kardeşim 165, uzun olmasının sebebi veya benim kısa olmamım sebebi ne olabilir? Boyum uzar mı uzamaz mı, uzarsa ne kadar uzar? Çok endişeleniyorum ve kendi kendime dert haline getirdim. Ayrıca çok büyük bir öz güven problemi. Uzamak için neler yapmalıyım?

Hocam hiç endişelenmeyin daha 4 yılınız var ben 1 yılda 15 cm uzamıştım.

Sen şimdi bitkisel hayata girip sebze bile olsan boyun bir yere kadar uzayacak zaten. Çok fazla kasma kendini, genetiğin ne kadar müsaitse o boyda olursun. Spor falan diyeceğimde artık klasik bir yanıt olmuş gibi geliyor. Sen eğlenmene bak, iyi şeyler peşine gelir zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı