16 yaşında yurt dışına taşınılabilir mi?

Mert0727

Zeptopat
Daha fazla  
50bin tlm var. Kafamda yurt dışına çıkıp iş bulup geçinip gitmek. Akrabam da var bana yardımcı olabilecek bu mantıklı mı ve nasıl 16 yaşında yurt dışına taşınabilirim?

50bin tlm var. Kafamda yurt dışına çıkıp iş bulup geçinip gitmek. Akrabam da var bana yardımcı olabilecek bu mantıklı mı ve nasıl 16 yaşında yurt dışına taşınabilirim?

Birincisi aile iznin olmadan Türkiye sınırlarına çıkman kanunen yasak noter onaylı olman gerek bu yapılır en kolayı bu ama eğer ailen anlayışlı insanlarsa ben küçükken zarla zorla bile alamıyordum onu geçtim kaç yaşına geldim kapıdan maksimum 2-3 kere çıktım. İkincisi hangi ülkeye gitmeyi planlıyorsun akraban orada ne iş yapıyor? Orada mı yoksa çift vatandaş mısın? Biraz detay gerekli bu fikirlere ortalama her Türk genci girer ama sonuç git gel ile biter hatta hiçbiri olmaz ayrıca 50.000 TL yetersiz akrabada kalıyorsan o para sadece orada seni geçindirir onun dışında bir yerde kalırsan sadece 2 aylığını kurtarır ve aç kalırsın. (Avrupa ağırlıklı konuşmaktayım)

50 bin TL çok bir para değil ayrıca herhangi bir konuda yeteneğiniz, tecrübeniz yoksa vasıfsız olarak çalışmak zorundasınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı