16 yaşındaki biri için iş önerisi

m19kng

Hectopat
Daha fazla  
Evet şu anda kimliğe göre 15 ama 3 ay sonra 16 olacağım. Yaz tatilinde 1 ay gibi bir süreçte bir işte çalışıp elime az para geçsin almak istediğim bir iki bilgisayar parçası var. İş önerileriniz nedir?

Sanayiye gidebilirsin hocam motor tamircisinin yanında işe başlayın.

Tekstil fabrikası.

Tekstilden uzak dur 6 ay çalıştım kimyasal ile kafayı buluyordum. Üstelik 16 yaşında birisini fabrikaya alacaklarını sanmıyorum askerlik istiyorlar Lokanta da çalışabilirsin özellikle hazırlık bölümünde.

Tekstil büyük bir sektör hocam genelleme yapmayalım. Perdeci de çalıştım hala daha boş zamanlarımda çalışıyorum ve çok memnunum. Gerek iş şartları olsun gerek maaşlar olsun.

Sana liste yazayım;

eğlence parkı işçisi​

otel çalışanı​

çiftlik işi​

fırıncı​

Vs.

Vallaha bence varsa şöyle güzel bir telefoncu veya bilgisayarcı yakınlarınızda girin orada çalışın en iyisi abi yani ya bilgisayarcıdan kazandığın parayla bilgisayarına parça alıyorsun hem kimbilir belki de çalışacağın yerde istediğin parçalardan artanlar olur patron hediye eder paran cebinde kalır oh mis.

Maksadın para kazanmaksa en mantıklı iş garson filan ol ama para önemli değil iş öğrenmek istiyorum dersen bir motor ustası ya da elektrikcide işe başla ama eski ustalar biraz şerefsiz olabiliyor. Beni haftalık 300 e çalıştırıp sürekli bağırırdı parayida zar zor alıyordum. Bunlarda göze al.

Kısa vadeli, kafelerde falan garsonluk işlerine bak. Tekstil ve sanayi eğer yıllarını adayabilirsen gerçekten güzel bir getirisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…