ahmttunc
Centipat
Ne ayı hocam? 10 günde ulaştı elime. Çinden Türkiyeye 2 günde geliyor zaten. Gümrük ve ülke içi dağıtım 7 8 gün sürüyor.Hocam kaç ayda gelir peki
Ne ayı hocam? 10 günde ulaştı elime. Çinden Türkiyeye 2 günde geliyor zaten. Gümrük ve ülke içi dağıtım 7 8 gün sürüyor.Hocam kaç ayda gelir peki
Hocam temuya atıyor ama satıcıya atmıyor acaba satıcı linkiyle atma şansınız var mı? İlk kez temu kullanıyorumdaSatıcı amazon kendisi olmayınca o kadar iyi deneyim olmayabiliyor ne yazık ki. Tecrübe ettim. EasySMX doğrudan üreticiden geliyor diye daha mantıklı buluyorum.
Hocam temuya atıyor ama satıcıya atmıyor acaba satıcı linkiyle atma şansınız var mı? İlk kez temu kullanıyorumda
İyi mi yani hocam almalı mıyım?Hocam x15 in kablolu şekilde 1000hz verdiğini biliyorsunuzdur umarım.
İyi mi yani hocam alınır mı?
This item was discontinued
x15 kablosuz pc düzenleyici, hall ile geliştirilmiş gamepad, rgb aydınlatma, tasarım, şarj edilebilir lityum pil, windows pc, , steam, switch için çok amaçlı - stick drift-free ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
Ne ayı hocam? 10 günde ulaştı elime. Çin'den Türkiye'ye 2 günde geliyor zaten. Gümrük ve ülke içi dağıtım 7 8 gün sürüyor.
Buyrun:Arkadaşlar şu lanet olası gamedpad'in (smx15) siyah olanın linkini atabilir misiniz bulamıyorum delireceğim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.