Daha fazla
BlackShark V2 92 puan, Creative blasterx H6 88 puan aldı ve benzer fiyatlarda kulaklıklar.
O halde o kulaklıkları tercih edebilirsin.
BlackShark V2 92 puan, Creative blasterx H6 88 puan aldı ve benzer fiyatlarda kulaklıklar.
O halde o kulaklıkları tercih edebilirsin.
V2, V2 SE suan butce disinda. Isimlendirme guncellemesi derken?Sıkıntı şurada Creative olan yurt dışı. BlackShark v2'nin de satıcısı güncellemiş isimlendirmeyi.
Cidden bilen biri öneri yapabilirse sevinirim. Ses kartım kötü bu yüzden 3K olan bir kulaklıkta ses kartı olmaması sıkıntı.
HS80 al geç indirime girince.
Bilgi eksigi olan arkadas yanlış yonlendirmeyi seviyor. Baska konularda da cok denk geliyorum da neyse konusmayacagim.
V2, V2 SE şu an bütçe disinda. Isimlendirme guncellemesi derken?
Ikisi arasindaki farki bilmiyorum ancak 1 ay icinde HS80 indirime girer diye dusunuyorum.V2 yazıyordu sabah baktığımda. Şu an V2 X olmuş ismi . Bu arada HS80 mi daha iyidir yoksa Creative blasterx H6 mı ikisi de USB ile kullanılabiliyor ekstra Creative'in tasarımı, kablonun ve mikrofonun çıkarılabilmdsi hoşuma gitti de işte garantisi yok. Çok beklemek de istemiyorum indirim falan. Bu ay almam lazım.
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.