1600-3000TL kulaklık önerisi

Bütçe
1500-3000
HS80 al geç indirime girince.
Bilgi eksigi olan arkadas yanlis yonlendirmeyi seviyor. Baska konularda da cok denk geliyorum da neyse konusmayacagim.

Sıkıntı şurada Creative olan yurt dışı. BlackShark v2'nin de satıcısı güncellemiş isimlendirmeyi.

Cidden bilen biri öneri yapabilirse sevinirim. Ses kartım kötü bu yüzden 3K olan bir kulaklıkta ses kartı olmaması sıkıntı.
V2, V2 SE suan butce disinda. Isimlendirme guncellemesi derken?

HS80 al geç indirime girince.
Bilgi eksigi olan arkadas yanlış yonlendirmeyi seviyor. Baska konularda da cok denk geliyorum da neyse konusmayacagim.

V2, V2 SE şu an bütçe disinda. Isimlendirme guncellemesi derken?

V2 yazıyordu sabah baktığımda. Şu an V2 X olmuş ismi 💀. Bu arada HS80 mi daha iyidir yoksa Creative blasterx H6 mı ikisi de USB ile kullanılabiliyor ekstra Creative'in tasarımı, kablonun ve mikrofonun çıkarılabilmdsi hoşuma gitti de işte garantisi yok. Çok beklemek de istemiyorum indirim falan. Bu ay almam lazım.

V2 yazıyordu sabah baktığımda. Şu an V2 X olmuş ismi 💀. Bu arada HS80 mi daha iyidir yoksa Creative blasterx H6 mı ikisi de USB ile kullanılabiliyor ekstra Creative'in tasarımı, kablonun ve mikrofonun çıkarılabilmdsi hoşuma gitti de işte garantisi yok. Çok beklemek de istemiyorum indirim falan. Bu ay almam lazım.
Ikisi arasindaki farki bilmiyorum ancak 1 ay icinde HS80 indirime girer diye dusunuyorum.
Cok sıklıkla indirime giriyor. Sabah indirimdeyse aksam olmayip 2 gun sonra sabah yine indirime girdigini biliyorum mesela. @510095 @382019 H6 ile HS80 farklarini biliyor musunuz hocamlar?

@pawEn HyperX Cloud Core fiyatına göre kötü müdür? Ses kartı olarak gelecekte G3 veya play 4 alabilirim. Eğer 3000₺'ye çıkacaksa taksitle almam gerekecek o yüzden 1600 civarında da öneriniz varsa başka söylerseniz sevinirim.

Kablosuz kulaklık asla tercihim değil oyun için.

@pawEn Cloud Core 7.1 buldum sıfır yurt dışı ürünü 1400TL Param Güvende ile alınır mı?

Ses kartlı olan versiyonu.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı