1600 DPI 0.4 hassasiyet iyi midir?

emin455

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu DPI’da bu hassasiyet çok mu abartılı? İlk başlarda zorluk çekmeme rağmen şu an gayet iyi geldi. Sizce ne kadar yapmalıyım? Biraz da prof olmaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle bir şey var, profesyonel olmak tamamen sende. DPİ da ve ya hassasiyetinde değil. İkinci olarak İlk başlarda zorluk çeksen şimdi rahatlasan bile "ileride" zor gelicek. Çünkü çok yüksek bir hassasiyet. Eyvallah kullanılmaz mı tabii ki kullanılır ama düşük hassasiyet her zaman daha iyidir. Daha stabildir, daha sağlıklıdır, daha uzun ömürlüdür.
Bir hassasiyete bağlı kalın ve karşısına gelen bütün kötülemeleri bir kenara bırakıp alışmaya çalışın. İşte o zaman profesyonel olduğunuzu hissedeceksiniz hocam.

Arkadaşlar, bu DPI’da bu hassasiyet çok mu abartılı? İlk başlarda zorluk çekmeme rağmen şu an gayet iyi geldi. Sizce ne kadar yapmalıyım? Biraz da prof olmaya çalışıyorum.
Kişisel olduğu için bu durum size bağlı kötü yada iyi bir şey yok burda sizin zevkiniz önemli

Aslında 0.3 kullanıyordum bu ara neden 0.4 ile oynamak istedim hassasiyet güzel gelince sorun yaşamadım açıkçası düşük hassasiyete de alışığım yükseğe de galiba mouse ve mouse pad kaynaklı bir durum teşekkürler.

Şimdi şöyle bir şey var, profesyonel olmak tamamen sende. DPI da veya hassasiyetinde değil. İkinci olarak ilk başlarda zorluk çeksen şimdi rahatlasan bile "ileride" zor gelecek. Çünkü çok yüksek bir hassasiyet. Eyvallah kullanılmaz mı tabii ki kullanılır ama düşük hassasiyet her zaman daha iyidir. Daha stabildir, daha sağlıklıdır, daha uzun ömürlüdür.
Bir hassasiyete bağlı kalın ve karşısına gelen bütün kötülemeleri bir kenara bırakıp alışmaya çalışın. İşte o zaman profesyonel olduğunuzu hissedeceksiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı