1600 TL bütçeye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1600
BT mouse alacaksanız biraz bütçe arttırın bence valorant gibi rekabetçi oyunlarda refleks önemli oluyo kalitesiz olursa size sıkıntı çıkarabilir. O fiyata rahat kablolu bulursunuz ama bt daha zor ama imkansız değil

Bu bütçede ne kadar iyi bilmiyorum da AJ159 Pro sipariş ettim, daha uyguna alanlar olduğu için belki çok mantıklı değildir ama şu an bu fiyatta vergi ile beraber. Çok profesyonel değilseniz bence iş görür, ben de bu beklenti ile aldım.

Bu bütçede ne kadar iyi bilmiyorum da AJ159 Pro sipariş ettim, daha uyguna alanlar olduğu için belki çok mantıklı değildir ama şu an bu fiyatta vergi ile beraber. Çok profesyonel değilseniz bence iş görür, ben de bu beklenti ile aldım.
Hocam malzeme kalitesini vs. kullanmadığım için bilmiyorum ama sensörü gayet iyi, FPS oyunlarında profesyonel birine bile yeterli olur.

Dostum indirimle birlikte 800-900'e aldın inşallah umarım.

Coverzone Ajazz AJ139 Pro X Superlight kablosuz oyun faresi, PixArt PAW3395 optik sensör, 26000 DPI,2.4Ghz/USB C kablolu, ergonomik, 6 programlanabilir düğme, 200 saat pil Ömrü,PC/MAC için (beyaz) https://amzn.eu/d/3xKZQCK

Peki bu mouse hakkında düşünceleriniz neler bu fiyata mantıklı mı?

Dostum indirimle birlikte 800-900'e aldın inşallah umarım.
500 cashback verdi vergi gitmiş oldu. Onun dışında bir indirim uygulayamadım maalesef. Beceremedim uğraştım ama yine de kredi vermesi iyi oldu bir sonraki siparişte kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı