1600 TL Civarı Telefon Tavsiyesi

astin2626

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
174
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar,
Telefonda facebook, whatsapp, instagram, snapchat gibi uygulamaları aktif olarak kullanırım. Genel olarak müzik dinlerim. Fotoğrafsa benim için çok önemli bir etken. Hem ön hem de arka kamera gerçekten harika olmalı. Bataryası da iyi gitsin istiyorum. Yani genel olarak performanslı bir telefon istiyorum. Saygılarımla önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni arttıramıyor isen 1600 çok çok iyi telefon yok. Z5c var tam o fiyatta kamerası güzeldir. Pili üzmez performansı kafana bile takma.
 
Sony x 599 € diye duymuştum. En az kur farkıyla zaten 1800 ₺ ediyor. Bir de bunun vergisi kar payı derken 2000 den aşağı gelmez geleceğini de sanmıyorum. 1500 1600 ₺ gelirse güzel telefon alınabilir. Fazlası verilmez bence. Türkiye yede haziran da başlayacakmış satışları.
 
Anladım arkadaşlar. Yarın önerdiğiniz telefonları ve aklımda olan telefonları inceleyeceğim. Deneyimlerimi sizinle sunup nasıl bir yol izleyeceğimide müsait olunca buraya yazarım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı