1600 TL Dizüstü Tavsiyesi.

Murat Koç

Kilopat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
2.002
Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
Merhaba arkadaşlar. Benim kuzen bir laptop alıcak ve en fazla bütçe 1600 TL.
Ve bu laptobuna bir çok film yükleyecek. Onun için en az 1TB Harddisk, İntel i5 işlemci,2GB ekran kartı olması gerekiyor.
Şimdiden öneriler için teşekkürler.
Oyun da oynanacaktır.
 
Merhaba arkadaşlar. Benim kuzen bir laptop alıcak ve en fazla bütçe 1600 TL.
Ve bu laptobuna bir çok film yükleyecek. Onun için en az 1TB Harddisk, İntel i5 işlemci,2GB ekran kartı olması gerekiyor.
Şimdiden öneriler için teşekkürler.
Oyun da oynanacaktır.
Dell Inspiron 7537 S20F65C Laptop Multimedia Serisi dizüstü Bilgisayar Modeli Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Ben sana bunu öneririm. Bunu alırsa en az 2-3 yıl rahat bir şekilde kullanır. 500gb harddisk var ama bence yeter. İzlediği filmi siler. 1TB alsa da en fazla 300gb doldurabilir. Ayrıca bunun ekran kartı iyi. Aynı ekran kartına sahip 1TB harddiskli Laptop da bulamazsın. GT 750m var. Fena değildir.
 
Öncelikle yorumun için teşekkürler. Ancak kesin bir şekilde 1TB Harddisk olması gerekiyor. Nedeni o bilgisayarda yapılmıyacak bir şey olmuyacak. Her türlü oyun ve film. GT 720- 730m olmasının pek önemi yok. Yeter ki GTA 4'ü açsın.
 
Kusura bakma ama HP istemiyorum. Bana Lenovo,Msi,Asus gibi markalar önerirmisiniz. Hp,Casper,Acer hariç. Tekrar kusura bakmayın.
 
Lenovo iyi seçim olucak gibi.
1 tb işini rahatlıkla görür eğer yetmezse 150 tlye falan taşınabilir disk takviyesi yaparsın :)

gt740m ekran kartının gta 4 testi bakabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Lenovo Ideapad Z510 59 413191 modeli metal aliminyum kasa yapısı 2GB harici ekran kartı ve i5 İşlemci Performansı İle Pcdepo.com 'da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Lenovo gerçekten senin bütçen için gayet uygun olacaktır. Arkadaşın hızlı al fiyatından 150-175 tl daha uygun burası ve uzun süredir takip ediyorum, güvenilirdir. İstersen yanlız bunda işletim sistemi yüklü değil. 150-175 tl kar edip sistemi kendin de yükleyebilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı