1600 TL İkinci El Intel i5 LGA 1150 Zotac GTX 770 Sistem Alınır mı?

Realytic

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü ikinci el bir bilgisayar alacağım da, özellikleri şu şekilde:
  • Intel i5 3.3 GHz 4. Nesil
  • MSI PC Mate Anakart LGA 1150
  • GSkill 2x4 GB 8 GB RAM 1600 MHz CL9
  • Seagete 7200 RPM 1 TB
  • Kingston 120 GB SSD
  • Zotac GTX 770 2GB 256 Bit
  • 750 Watt 80+ Plus Güç Kaynaklı Kasa
  • ASUS 21.5" Monitör
1600 TL'ye alacağım, monitörü dahil. Sizce iyi mi? İşimi görür mü? GTA gibi oyunları orta ayarlarda oynatsa yeterli. Düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ScreenShot_20160903121210.png

boyle bi sistem almak daha mantıklı

Bence gayet iyi hocam. O fiyata ancak İ3 6100 tabanli bir sistem toplanir. Temiz ve hasarsizsa gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

GTX 770 ve 4.nesil i5 (büyük ihtimalle i5-4440) 1080P'de çoğu oyunu yüksek kalitelerde akıcı oynatabilir. Sistem temizse hiç kaçırmayın derim.

1600 gibi bir fiyat için güzel. Yeni sistem alacaksanız ise bütçe belirtin bir öneride bulunabiliriz. Genel olarak baktığımızda 1 yıl sonra bir upgrade yaparsınız harika olur.

Eki Görüntüle 185472
boyle bi sistem almak daha mantıklı
Çok bütçem yok ekranda yok o sistemde 2 bin tl üstüne çıktığı için sorun benim için :)

Bence gayet iyi hocam. O fiyata ancak İ3 6100 tabanli bir sistem toplanir. Temiz ve hasarsizsa gonul rahatligiyla alabilirsiniz.
Pazartesi gidip bakacagım işte ikinci el benimde kafamı karıştırsada bi bakmaya değer sence nerelerini kontrol etmem gerek 2. El pc alırken tecrübem yokta bu konuda

Pardon görmemişim.Almalısınız gayet iyi o fiyata.GTX 770 işinizi fazlasıyla görecektir.
Anladım çok teşekkürler peki ileride sistemin işlemcisi rami arttırmak istesem arttırabilirmiyim yeni nesil ekran kartı takabilirmiyim bilginiz varmı

GTX 770 ve 4.nesil i5 (büyük ihtimalle i5-4440) 1080P'de çoğu oyunu yüksek kalitelerde akıcı oynatabilir. Sistem temizse hiç kaçırmayın derim.
Ekran kartı zotac kötü diyorlar kafam oraya takıldı iyi soğutmuyor felan diyorlar sence durum nedir

1600 gibi bir fiyat için güzel. Yeni sistem alacaksanız ise bütçe belirtin bir öneride bulunabiliriz. Genel olarak baktığımızda 1 yıl sonra bir upgrade yaparsınız harika olur.
aklımda teknopat 25oo tl lik sistemi vardıda ekranı felan eklediğmde 2900 ü buluyor oda çok zor ben 2000 tl maximum toplamak istiyorum ekranı içinde

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı