AIDA64 adlı programı sisteme kurun ve stres testi yapın. Sıcaklık değerlerini de aynı program ile görebilirsiniz.Sıcaklıkları nasıl kontrol ederiz.Programı felan mı var.Birde kaç derece sıcaklıkta olması idealdir.Bilgi verirseniz sevinirim.
AIDA64 adlı programı sisteme kurun ve stres testi yapın. Sıcaklık değerlerini de aynı program ile görebilirsiniz.Sıcaklıkları nasıl kontrol ederiz.Programı felan mı var.Birde kaç derece sıcaklıkta olması idealdir.Bilgi verirseniz sevinirim.
Anladım. Peki sıcaklık değerleri ne durumda olmalı ram ve ekran kartının.Kusura bakmayın hiç bu tarz bir test yapmadımda hata yapmak istemem.AIDA64 adlı programı sisteme kurun ve stres testi yapın. Sıcaklık değerlerini de aynı program ile görebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Evet i3 Skylakeli sistemin parçalarını vatandan toplamaya kalktım 2400 TL gibi bir fiyat çıktı monitörde ekleyince 2900 TL gibi bir fiyat çıkıyordu. Şuanlık bilgisayar sıkıntısız gibi duruyor inşallah böyle devam eder. 770 iyi bir kart diyorlar en azından mediumda oynatsa benim işimi görürdü ama şu halde iyi gibi duruyorSistemi almışsınız hayırlı olsun. Sıfır sistem alsanız sadece monitör 400 tl falan oluyor kalan 1200 liraya işlemcimi alıcaksın anakartmı ekran kartımı, 1600 liraya uygun almışsınız bence. İ3 6100 ile sistem toplasanız gtx 950 ile monitör hariç 1800 falan yapıyor zaten. 770 hangi yılda çıktı 7 serisi olduğuna göre iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.