1600 TL İkinci El Intel i5 LGA 1150 Zotac GTX 770 Sistem Alınır mı?

AIDA64 stres testinde CPU sıcaklık değerleri önemli olacak. Ekran kartı için ayrıca 3DMark ile benchmark testi yapabilirsiniz. Hatta mümkünse farklı oyunlar ile de test edin. FPS değerlerini ve oyunun akıcılığını görün. Sizin tatmin ederse alın Ayrıca ekran kartı sıcaklığını ve FPS gibi değerleri oyun içerisinde görmek için MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Sıcaklıklar genelde 75-80 derece üzerine çok çıkmamalı.

Bugün bilgisayarı aldım. LOL (League of Legends) yükledim ve full ayarlara getirdim. Yaklaşık 430 FPS'lerde geziyor.Minyonlar gelince 250'lerde kasma takılma vs yok. Isınma olarak GPU 62 dereceye işlemcide 68 derecelere çıktı.Sorun yok gibi duruyor düşünceleriniz nelerdir?

Sistemi almışsınız hayırlı olsun. Sıfır sistem alsanız sadece monitör 400 tl falan oluyor kalan 1200 liraya işlemcimi alıcaksın anakartmı ekran kartımı, 1600 liraya uygun almışsınız bence. İ3 6100 ile sistem toplasanız gtx 950 ile monitör hariç 1800 falan yapıyor zaten. 770 hangi yılda çıktı 7 serisi olduğuna göre iyidir.

Sistemi almışsınız hayırlı olsun. Sıfır sistem alsanız sadece monitör 400 tl falan oluyor kalan 1200 liraya işlemcimi alıcaksın anakartmı ekran kartımı, 1600 liraya uygun almışsınız bence. İ3 6100 ile sistem toplasanız gtx 950 ile monitör hariç 1800 falan yapıyor zaten. 770 hangi yılda çıktı 7 serisi olduğuna göre iyidir.
Teşekkür ederim. Evet i3 Skylakeli sistemin parçalarını vatandan toplamaya kalktım 2400 TL gibi bir fiyat çıktı monitörde ekleyince 2900 TL gibi bir fiyat çıkıyordu. Şuanlık bilgisayar sıkıntısız gibi duruyor inşallah böyle devam eder. 770 iyi bir kart diyorlar en azından mediumda oynatsa benim işimi görürdü ama şu halde iyi gibi duruyor :)

İkinci El bilgisayar parça alımını önermem ben, ama yakınınız yada güvendiğiniz biriyse yada yakından inceleme fırsatınız olursa alın gayet güzel bi sistem olur. 1600 TL ye alınabilecek en iyi sistem. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı