1600 TL İkinci El Intel i5 LGA 1150 Zotac GTX 770 Sistem Alınır mı?

Muhtemelen vsync açınca ekran kartın üzerindeki yük azalıyor 60 fps vermek için 90 fps'ye göre daha az güç harcıyor sonuçta.

Bence 1600 liraya alınabilecek mantıklı bir sistem toplamışsın hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Isı değerlerin normal görünüyor ama kasanın önüne fan taktırmak zorundasın ayrıca tozunu alman senın yararına olacaktır daha iyi sonuçlar alırsın.

Toplamışsın değil almışsın olacaktı :)

Bence 1600 liraya alınabilecek mantıklı bir sistem toplamışsın hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Isı değerlerin normal görünüyor ama kasanın önüne fan taktırmak zorundasın ayrıca tozunu alman senın yararına olacaktır daha iyi sonuçlar alırsın.

Toplamışsın değil almışsın olacaktı :)
Teşekkürler kardeşim sağolasın bütçemiz yetti ikinci el aldık işte :) Aynen tozunu alıp güzel bir bakım yapıp dediğiniz şekilde fanları takmam daha verimli olacak. Bakalım uğraşacam biraz teşekkürler tavsiyen için :)

aklımda teknopat 25oo tl lik sistemi vardıda ekranı felan eklediğmde 2900 ü buluyor oda çok zor ben 2000 tl maximum toplamak istiyorum ekranı içinde
1600 lirayı Eski ve muhtemelen uzun süre kullanılmış bir teknolojiye verdiğini unutma. Yoksa evet tek tek bakınca olabilir. Herkes GTX 770 kartına tav oluyor. Tek başına günümüz oyunlarında 250 Watt tüketeceğini söyleyen yok. Zaten sistemde 750 Watt psu'nun neden kullanıldığından işkillenmeniz gerekirdi. Sonuç olarak ben tavsiye etmiyorum kardeşim. İşlemcinin tam adı, monitör'ün özelliklerine felan hiç girmiyorum bile. Bunun yanında satıcı arkadaşa yeni bir sistem kurması için büyük katkı yapacaksınız. Bunun sevabı olur mu bilmem ama size minnettar kalacaktır. 1600 lira iyi para kardeşim. Bugün 2000'e çıkıyorsan biraz sabret 3000 e çık. Sağa sola saldır biraz güzel bir sistem kur. Hiç mi dayı, amca, hala, teyze dede nine yok? Herşeyi geçtim bir de sisteminde sorun çıkarsa vs yandı gülüm keten helva. Paranı çöpe atma kardeşim.

Aldığını farketmeden yazdım. Umarım işini görür. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı