Çok saçma olur, 144Hz iyi ancak 4ms oyun keyfini mahveder.
Neyse 1600TL monitör konusundan MS'lere ne ara geldik bu arada?
Tamamda kardeşim belki bilmiyorum da söyleniyorum?
MSI tüm kavisli VA monitörlerin Samsung üstünden karşılıyor. Samsung'un kalite kontrolü kötü olsa bile MSI 2. filtre olarak düşünüyorum. RTİNGS üstünde böyle bir not bulamadım.Sorunlu bir monitör hocam. MSI'ın tüm monitörleri sorunlu hatta, size öyle söyleyeyim.
Dostum Koko mu moko mu ne içiyorsun biraz da bize ikram eder misin?Tamamda kardeşim belki bilmiyorum da söyleniyorum?
Rtings soruna değil, özelliğe bakıyor zaten. Araştırırsanız bu monitörü alanların %80'inin sorun yaşadığını görebilirsiniz.MSI tüm kavisli VA monitörlerin Samsung üstünden karşılıyor. Samsung'un kalite kontrolü kötü olsa bile MSI 2. filtre olarak düşünüyorum. RTİNGS üstünde böyle bir not bulamadım.
3000:1(aslında 3658:1) ve %90 DCI P3 renk gamı beni etkiledi şahsen.MSI Optix G27C4 Review
The MSI Optix G27C4 is a decent monitor with impressive gaming performance. With a curved 27 inch screen, its 1080p resolution feels somewhat lacking, but it mak...www.rtings.com
23.6" MSI Optix G24C4 - Specifications
Specifications of MSI Optix G24C4. Display: 23.6 in, VA, W-LED, 1920 x 1080 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 250 cd/m², Static contrast: 3000 : 1, Dynamic contrast: 100000000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 144 Hz, sRGB: 115 %. MSI Optix G24C4 is also known as MSI 3BA0.www.displayspecifications.com
Dostum Koko mu moko mu ne içiyorsun biraz da bize ikram eder misin?
Asus ile arasında gözle görülür derecede bir fark yok hocam. Ben Asus tercih ederdim, genel olarak daha başarılı işler çıkarıyorlar monitör konusunda.ASUS olanda 4ms biliyorsunuz değil mi? 1ms'yi Turbo modu mu öyle bir şeyi açınca oluyor.
Ben bunu öneririm, 2ms, 144Hz, IPS ekran. ASUS olana göre renk derinliği daha iyi ve piksel aralığı daha az. Ghosting yaşayan kimse de görmedim;
Acer Nitro KG242YP UM.QX2EE.P05 23.8" 2 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro KG242YP UM.QX2EE.P05 23.8" 2 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro KG242YP UM.QX2EE.P05 23.8" 2 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Araştırdım fakat hem yabancı hem de Türk forumlarında pek bir konu yok. Ve nedense genellikle ghosting değil smearing(siyah üstünde olan ghosting) olduğunu öğrendim.Rtings soruna değil, özelliğe bakıyor zaten. Araştırırsanız bu monitörü alanların %80'inin sorun yaşadığını görebilirsiniz.
Asus ile arasında gözle görülür derecede bir fark yok hocam. Ben Asus tercih ederdim, genel olarak daha başarılı işler çıkarıyorlar monitör konusunda.
Ölü pixel, ghosting ve ışık sızması sorunları var hocam. Bir de çoğu kişi gidipte konu açmıyor. Konu açmayıpta iade eden çok gördüm.Araştırdım fakat hem yabancı hem de Türk forumlarında pek bir konu yok. Ve nedense genellikle ghosting değil smearing(siyah üstünde olan ghosting) olduğunu öğrendim.
Sanırım köylü İngilizcem ile bunun çözümü olduğunu buldum:
[fix]fix for smearing issue [updated 19/7/2013]
Update: 6/5/2013 * replaced method 1 with new method Update: 19/7/2013 * added new hardware level fix for 9500 users As of now we all know that almost all s4 units is suffering from smearing issue. After fiddling with some apps here and there I...forum.xda-developers.com
Işık sızması denemez aslında ve çoğu firma 3-4 pixel kadar kabul etmiyor. Ghosting için bir şey diyemeyeceğimÖlü pixel, ghosting ve ışık sızması sorunları var hocam. Bir de çoğu kişi gidipte konu açmıyor. Konu açmayıpta iade eden çok gördüm.
Genel olarak sıkıntılı bir monitör hocam. Bu forumda da sorun yaşayan en az 50 kişi görmüşümdür. Diğer monitörlere nazaran sorun çıkarma ihtimali daha yüksek ve fiyatını haketmiyor. Bir de 2 tane bulmanız normal hocam, birinin gidipte YouTube'ye yükleyeceğini pek sanmıyorum. Ben almam da, aldırmam da bu monitörü.Işık sızması denemez aslında ve çoğu firma 3-4 pixel kadar kabul etmiyor. Ghosting için bir şey diyemeyeceğim
Eklemek isterim ki az çoğunlukta kullanıcı -koskoca Google da 2 tane buldum- 120Hz kilidi yaşamış(kablo ile ilgili olduğunu düşünmüyorum hiç bir kablo belirteç. olarak 120Hz belirlemiş değil.
opera-internal://search?display_string=msi%20g24c4%20smearing&search_template=https%3A%2F%2Fwww.google.com.tr%2Fm%3Fq%3D%25s%26client%3Dms-opera-mobile%26channel%3Dnew%26espv%3D1&url=https%3A%2F%2Fwww.google.com.tr%2Fm%3Fq%3Dmsi%2Bg24c4%2Bsmearing%26client%3Dms-opera-mobile%26channel%3Dnew%26espv%3D1Genel olarak sıkıntılı bir monitör hocam. Bu forumda da sorun yaşayan en az 50 kişi görmüşümdür. Diğer monitörlere nazaran sorun çıkarma ihtimali daha yüksek ve fiyatını haketmiyor. Bir de 2 tane bulmanız normal hocam, birinin gidipte YouTube'ye yükleyeceğini pek sanmıyorum. Ben almam da, aldırmam da bu monitörü.
Renkleri doğru göstermiyor galiba yoksa benim de gözüme çarptı.