3 aydır kullanıyorum memnunum bence de gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok saçma olur,144Hz iyi ancak 4ms oyun keyfini mahveder.Hocam Hem 1239 TL İndirimde Trendyol da Samsung LC24RG50fqmxuf 144 Hz 4 ms VA panel ve bence kaçırma
Bu da 165 Hz ama pek bilmiyorum paneli nasıl pek yazmıyor ama bakım muhtemelen VA ya da LED.
![]()
Acer KG251QJ UM.KX1EE.J01 24.5" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer KG251QJ UM.KX1EE.J01 24.5" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ben Kullanıyorum yo güzel bayaÇok saçma olur,144Hz iyi ancak 4ms oyun keyfini mahveder.
Sana güzel gelebilir ancak 1ms altı monitör oyun keyfini bozar.Acer Bulaşma Sakın Sadece Nitro
Ben Kullanıyorum yo güzel baya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.