1600 TL'ye ekran kartı ve PSU tavsiyesi

Nihai Tüketici

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kardeşime ekran kartı ve Psu almak istiyorum. Bir arızası olmadığı sürece oyunlarda 5 sene kadar idare etmesi beklentisindeyim. İş hayatına atıldığında daha iyisini kendisi alsın hazırcı olmasın istiyorum. Kısaca özetlemek gerekirse GTX Titan Z kullanıyorum. Kendisine fiziksel yapısı buna benzeyen ya GTX 780 ya da GTX780Tİ almayı düşünüyorum. Fakat bu modeli nedense stoklarda bilindik mağazalarda bulamıyorum. Ayırdığım bütçe 1500-1600 TL ekran kartı için. 500-600 TL gibi de Psu için. Psu konusunda da yardımlarınızı rica ediyorum. Modüler olmasını ve bazı incelemelerinizde yer alan farklı paket içeriği aksesur, fan kontrol vs. gibi bir paketi olursa da memnun olurum. Ekran kartı konusunda da kutu içeriği doygun olursa sevinirim.

Kardeşimin sistemi İ7 3770 K 3,5 Ghz
16 gb DDR3 1333 Mhz Ram
240 GB SSD

Şimdiden teşekkürler.

Evga ile Asus arasındaki bu fiyat farkının sebebi nedir acaba ? Bir de dediğim gibi 5 sene kadar ortalama oyunlar karşısında kullanabileceği bir kart arıyorum. Lütfen bu durumu da dikkate alınız. Referans tasarımlı GTX 780 / 780 Tİ neden stoklarda bulamıyorum. Şu kenarında bende ki karti gibi NVİDİA yazan mimari.

Evga ile Asus arasındaki bu fiyat farkının sebebi nedir acaba ? Bir de dediğim gibi 5 sene kadar ortalama oyunlar karşısında kullanabileceği bir kart arıyorum. Lütfen bu durumu da dikkate alınız. Referans tasarımlı GTX 780 / 780 Tİ neden stoklarda bulamıyorum. Şu kenarında bende ki karti gibi NVİDİA yazan mimari.
Kardeşim. Referans tasarımı sana tavsiye etmem. Bu ekran kartları nın referans, tasarımlısı Türkiye' de yok. Referans tasarımlı ekran kartları ses çıkartırlar, çok çabuk ısınırlar "GPU" ateş gibi olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı