SteelSeries Rival 3 Wireless - Kablosuz Oyuncu Mouse - 400+ Saat Kullanım - 60 Milyon Tıklama - 18,000 CPI - 2,4 GHz Çift Wireless ve Bluetooth 5.0: Amazon.com.tr
Logitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Siyah : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
G305'i 1,5 sene kullandım ve kesinlikle çok iyi bir fare. Pili de rahat 3-4 ay dayanıyordu. Şarjlı pil alırsanız çok verimli bir şekilde kullanırsınız. Ancak eliniz büyük ise şunu tercih etmeniz faydanıza olur:
SteelSeries Rival 3 Wireless - Kablosuz Oyuncu Mouse - 400+ Saat Kullanım - 60 Milyon Tıklama - 18,000 CPI - 2,4 GHz Çift Wireless ve Bluetooth 5.0: Amazon.com.tr
Logitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Siyah : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
G305'i 1,5 sene kullandım ve kesinlikle çok iyi bir fare. Pili de rahat 3-4 ay dayanıyordu. Şarjlı pil alırsanız çok verimli bir şekilde kullanırsınız. Ancak eliniz büyük ise şunu tercih etmeniz faydanıza olur:
Logitech G903 Hero Lightspeed 910-005673 Wireless Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ne tür oyunlar oynadığınıza ya da oynayacağınıza bağlı olarak değişir. MOBA veya strateji türü oyunlar oynayacaksanız gayet iyi bir mouse. Ama CS:GO, Valorant gibi FPS oyunları için biraz ağır gelebilir. Hafif bir mouse kullanmanızı öneririm.
Merhabalar, ilk yazışım olduğu için hatalarımı mazur görün. Yeni bir PC toplamaktayım. Geriye klavye ve fare gibi donanımları seçmek kaldı. Bütçemde toplamda 1600'e kadar çıkabilirim. İlk kez PC kullanacağım için mekanik bir klavye mi tercih etmeliyim bilemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.