1600 TL'ye TV Box önerisi

Hocam şuan Mi Box 2.nesil ürününü sipariş verdim. 2 ay ertelemeli 2 taksit cazip geldi. Attığınız ürünü mü tercih etmeliyim yoksa verdiğim Mi Box siparişi iyi mi?

Ben kullandığım markadan memnunum diye 2 GB ram olan modelinin de iyi olacağını düşünüyorum. Zaten sipariş vermişsiniz artık, sipariş verdiğiniz ürün de bir çok kullanıcı tarafından beğenilmiş bir cihaz sonuçta. Bence Xioami 'den de memnun kalırsınız.

Ben kullandığım markadan memnunum diye 2 GB ram olan modelinin de iyi olacağını düşünüyorum. Zaten sipariş vermişsiniz artık, sipariş verdiğiniz ürün de bir çok kullanıcı tarafından beğenilmiş bir cihaz sonuçta. Bence Xioami 'den de memnun kalırsınız.
Tamamdır hocam. Yardımınız için teşekkürler. İyi akşamlar.

Hocam şuan Mi Box 2.nesil ürününü sipariş verdim. 2 ay ertelemeli 2 taksit cazip geldi. Attığınız ürünü mü tercih etmeliyim yoksa verdiğim Mi Box siparişi iyi mi?

Hocam RAM'i yazmıyor. Kaç GB RAM var bu üründe acaba?

2-8. Ben olsam diğerini iptal eder bunu alırdım. Kumandası premium, numaralı tuşları var ve ışıklı. Ben bi üst versiyonunu kullanıyorum Nokia box 8010. Memnun kalırsınız. Peşin fiyatına 3 taksit yapıyor kartlar

1709495276446.jpeg
.

1709495328784.png

Artı USB 3 var bu cihazda ve Android 12 kullanıyor şu an.

Son düzenleme:

2-8. Ben olsam diğerini iptal eder bunu alırdım. Kumandası premium, numaralı tuşları var ve ışıklı. Ben bi üst versiyonunu kullanıyorum Nokia box 8010. Memnun kalırsınız. Peşin fiyatına 3 taksit yapıyor kartlar

Eki Görüntüle 2132149.

Eki Görüntüle 2132151

8010 gerçekten güzel ama fiyatı da güzel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8010 gerçekten güzel ama fiyatı da güzel.
Yurtdışı fiyatı hala sabit. Bir ara kampanya vardı Amazonda 2935 TL idi. Şu an fiyatı uçtu 4600 TL! Pahalı değil, maalesef bizim paramız değersiz.

Eki Görüntüle 2132149.

Eki Görüntüle 2132151

Bu cihaz daha mantıklı gibi geldi. Sanırım iptal edip bunu alacağım.
Hocam Android sürümüne yarın bakayım şu an babam izliyor kızar. Kasma donma olarak da çok nadiren 2 kez kendini yeniden başlattı.
Hocam teşekkürler gerek kalmadı internetten öğrendim. Android 11'miş.

@Ozz2018 Hocam bütçem maksimum 2000₺. Nokia Streaming Box 8000 mi alayım? Kararsız kaldım biraz. Bu cihaz güncelleme almaya devam ediyor mu hala? Bazıları Nokia almanızı önermem falan demiş. Eğer alın diyorsanız siparişi iptal edip Nokia Streaming Box 8000 alacağım.

Son düzenleme:
Bu cihaz daha mantıklı gibi geldi. Sanırım iptal edip bunu alacağım.

Hocam teşekkürler gerek kalmadı internetten öğrendim. Android 11'miş.

@Ozz2018 Hocam bütçem maksimum 2000₺. Nokia Streaming Box 8000 mi alayım? Kararsız kaldım biraz. Bu cihaz güncelleme almaya devam ediyor mu hala? Bazıları Nokia almanızı önermem falan demiş. Eğer alın diyorsanız siparişi iptal edip Nokia Streaming Box 8000 alacağım.
Hiç düşünmeden iptal et ve Nokia 8000 al. Bana teşekkür edeceksin. Evet Android 12 güncellemesini aldı. 13 testleri bitincede onu alır. Fazla bekleme derim bi bakmışsın fiyatlara gene zam gelir. Fazla sürmez gene 2300 TL civarına çıkar diye düşünüyorum. Zaten şu an kampanya fiyatı.

Son düzenleme:
Hiç düşünmeden iptal et ve Nokia 8000 al. Bana teşekkür edeceksin. Evet Android 12 güncellemesini aldı. 13 testleri bitincede onu alır. Fazla bekleme derim bi bakmışsın fiyatlara gene zam gelir. Fazla sürmez gene 2300 TL civarına çıkar diye düşünüyorum. Zaten şu an kampanya fiyatı.
Diğerini iptal edip Nokia'yı aldım hocam. Teşekkür ederim yardımınız için.

Pişman olmazsın. Ben Nokia 8010 kullanıyorum. Bizim akraba ise Nokia 8000 kullanıyor, gerçekten güzel cihaz. Cihaza birde Stremio yüklersin 10 numara olur. Hangi box olursa olsun ethernet kullanmaya bak, her zaman wifiden daha verimli çalışır.

Cihaz geldiğinde deneyimlerini yazarsan başkalarıda faydalanabilir. Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı