1600 TL'ye TV Box önerisi

Tamamdır hocam sağ olun.

@Ozz2018 Hocam tekrardan merhaba. Cihaz bugün elime ulaştı. Kurulumunu yaptım etherneti bağladım 80mbps falan alıyorum ortalama. Fakat YouTube, TOD TV gibi uygulamalarda HD veya 1080p gibi en yüksek kaliteleri seçmeme rağmen kalitesiz bir görüntü veriyor. Nedenini biliyor musunuz acaba?

Televizyonun kendi Smart TV özelliğinde de YouTube var fakat bu kadar kalitesiz göstermiyor.

Son düzenleme:
Burdan tabiki tam olarak bilemem. Hertz ayarlarını değiştir dene, HDR aç kapat, 1080p, 1080i, vs vs. Stremio indirip bir 4k video dene görüntü nasıl? Yada bir Blue Ray. Bu arada kumandanın ışığını açmak için ortadaki tuşu 5 saniye basılı tutmalısın. Box kurarken eco modunu seçmedin değil mi? Yani enerji tasarruf modunu.

Son düzenleme:
Ayarladım her şeyi. Hatta şuanda Disney+'da film izliyorum ve kalite sorunu yok. YouTube için de bi bakarım ayarlara, teşekkürler.

Bu uygulama ne işe yarıyor hocam?

Direkt uygulama üzerinden baktım da bana kötü geldi. Normalde Smart TV'deki bu kadar kötü değildi hocam ama yine de ben bir daha bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…